ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
35° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Το στοιχείο που «μαρτύρησε» το κινητό του συζύγου της Καρολάιν

Τι βρήκε η αστυνομία μέσα σε εφαρμογή που είχε η συσκευή του 32χρονου πιλότου

αφείς απαντήσεις για νέα στοιχεία τα οποία έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου καλείται να δώσει ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με το Open, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πριν από δύο ημέρες ότι ο πιλότος είχε κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο μια εφαρμογή καταγραφής βημάτων.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, στην εφαρμογή αυτή καταγράφονται βήματα.

Έχει γίνει σαφές στον πιλότο ότι πρέπει να δώσει σαφείς απαντήσεις για τι συνέβη μέσα στο σπίτι με βάση τις ώρες που έχει καταθέσει ότι συνέβη το έγκλημα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας είναι ραγδαίες, με τις νέες πληροφορίες να είναι καταιγιστικές και να ανατρέπουν όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ εξελίσσεται ένα θρίλερ, με τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν να είναι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο με δύο αξιωματικούς και να καταθέτει, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις που δίνει στους αστυνομικούς έχουν αρκετά κενά.

Για την υπόθεση η αστυνομία αφήνει πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο να βγει ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης (17/6).

Η αστυνομία είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και έψαχνε αλλού το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος, έπειτα και από τα νέα στοιχεία που εντόπισε.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση