ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σημάδι στο φουστανάκι πρόδωσε το «τέρας»

Ικανοποίησε τις ανώμαλες ορέξεις του στο κορμάκι κοριτσιού!

60χρονος ικανοποίησε τις ανώμαλες ορέξεις του στο κορμάκι κοριτσιού! Πήγε να αυτοκτονήσει όταν βγήκαν όλα στη φόρα

Πάγωσαν η μητέρα και η γιαγιά ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών στην περιοχή της Σκύδρας, στην Εδεσσα, όταν είδαν κηλίδες αίματος πάνω στο φορεματάκι του.

Οι φόβοι τους έγιναν πραγματικότητα όταν το παιδί τούς περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός 60χρονου γείτονα, ο οποίος το παρέσυρε στο σπίτι του προσφέροντάς του καραμέλες και μπισκότα, και χόρτασε πάνω στο μικροσκοπικό κορμάκι του τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Το εμετικό περιστατικό συνέβη πριν από περίπου μία εβδομάδα και ο γείτονας-τέρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν πληροφορήθηκε ότι το θύμα του μίλησε στους γονείς του. Η αποκάλυψη της φρικιαστικής πράξης του, που έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλες παρόμοιες οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, προκάλεσε κλυδωνισμούς στην κλειστή τοπική κοινωνία.

Οπως έγινε γνωστό, το 6χρονο κοριτσάκι ήταν φοβισμένο και απόμακρο όταν επέστρεψε στο σπίτι του, που βρίσκεται μόλις 20 μέτρα μακριά από αυτό του 60χρονου, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Το δελέασε με λιχουδιές

Στις επίμονες ερωτήσεις των δικών του, αποκάλυψε όλα όσα είχε κάνει χωρίς ίχνος ντροπής ο αδίστακτος γείτονας. Οπως αποκάλυψε το κοριτσάκι στη μαμά και τη γιαγιά του, όταν μπήκε στο σπίτι του 60χρονου εκείνος έβγαλε το παντελόνι του και το έβαλε να καθίσει πάνω στα πόδια του!

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, στον οποίο ανέφερε ότι ο παιδεραστής το δελέασε με λιχουδιές και το έβαλε στο σπίτι του. Οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ανώμαλες ορέξεις του 60χρονου προκαλούν αηδία και οργή! Ηδη η Εισαγγελία Εδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή που εξέτασε το κοριτσάκι.

Οταν ο 60χρονος έμαθε πως η 6χρονη αποκάλυψε ότι ασέλγησε στο κορμάκι της ικανοποιώντας τις απάνθρωπες ορέξεις του και ότι οι γονείς του τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία για βιασμό, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακα. Ομως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκε η κατάλληλη θεραπεία και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

 

Πηγή: madata 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X