ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας του Παντελίδη μετά τη δημόσια συγγνώμη του Θεοφάνους

«Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες ;»

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μετά τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή αναρτώντας μία φωτογραφία του αδικοχαμένου γιου της, έγραψε:

«Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε, όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες ;».

Πρόκειται για στίχους ενός εκ των πιο δημοφιλών τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», συνδυασμένο με τον δικό της προσωπικό πόνο.

Δες το post της Αθηνάς Παντελίδου

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina Pantelidou (@pantelidou1960)

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους

Το δρόμο της δημόσιας συγγνώμης επιλέγει ο Γιώργος Θεοφάνους μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη στα όσα είπε ο συνθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του.


 Θεοφάνους: Του έστειλε εξώδικο η μητέρα του Παντελή Παντελίδη για τις «κατάρες»


 Ο κ. Θεοφάνους, χωρίς να ανασκευάσει ως προς το περιεχόμενο των δηλώσεών του, εντούτοις αναγνωρίζει ότι «έκανε λάθος και αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν». Λέει μάλιστα, σε αναρτήσεις του στο twitter πως αν μπορούσε θα ανακαλούσε τις δηλώσεις του, αφού «η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος». Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους, που προχώρησε στη δημόσια συγγνώμη λίγες ώρες αφότου η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του, σημειώνει ότι από την πλευρά του η υπόθεση κλείνει εδώ, ενώ δεν παραλείπει να θυμίσει ότι είχε γνωρίσει τον Παντελή Παντελίδη στα πρώτα του βήματα στη μουσική και είχε ενθαρρύνει το πάθος του με τη μουσική.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος», γράφει στην πρώτη του ανάρτηση.

Στην συνέχεια, συμπληρώνει: «Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως,και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής.Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν...».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X