ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Facebook «πρόδωσε» τον 38χρονο που άρπαξε την ανήλικη

Ραφήνα: Ο 38χρονος με τη χρήση βίας την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και κατέβασε το παντελόνι του

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 38χρονου περιέγραψε στους αστυνομικούς η 15χρονη κοπέλα που απήχθη ενώ περπατούσε αμέριμνη στη λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε ότι ενώ κινούνταν πεζή ο άνδρας σταμάτησε δίπλα της με το αυτοκίνητό του και την ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου.

Εκείνη απάντησε αρνητικά και τότε ο 38χρονος αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο και με τη χρήση βίας, την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο συλληφθείς κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ αυτή φώναζε και προσπαθούσε να αποβιβαστεί του οχήματος.

Τελικά η ανήλικη κατάφερε να αποβιβαστεί από αυτό, στη Ραφήνα επί της συμβολής των οδών Κανσού και Κ. Παράσχου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ ο δράστης αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου συστάθηκε ειδική ομάδα προς αναζήτηση και σύλληψη του δράστη και από την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε το προφίλ που διατηρούσε ο δράστης στο Facebook με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί από το θύμα και να συλληφθεί.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση