ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το βίντεο από το βράδυ που η Μέγκαν σκέφτηκε να θέσει τέρμα στη ζωή της

Τι είχαν μάθει λίγα λεπτά πριν την επίσημη επίσκεψη του ζευγαριού στο Cirque du Soleil

Όταν ακόμα η Μέγκαν ήταν έγκυος στον Άρτσι, στο Παλάτι ξέσπασε διαμάχη για το μέλλον του νεαρού πρίγκιπα που θα ερχόταν στη ζωή. Μέλη του «μηχανισμού» αλλά και της Βασιλικής

Οικογένειας ήταν της άποψης ότι το χρώμα του δέρματος του νεαρού πρίγκιπα θα ήταν κίνδυνος για το μέλλον της μοναρχίας.

Εκείνο το βράδυ του Ιανουαρίου του 2019, λίγο πριν η Μέγκαν και ο Χάρι αναχωρήσουν για να παραβρεθούν στην παράσταση του περίφημου «Τσίρκου του Ήλιου» Cirque du Soleil, τα μέλη της βασιλικής Οικογένειας τους κάλεσαν και τους ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν έναν μαύρο πρίγκηπα της Αγγλίας.

Χαρακτηριστικά τους είπαν πως «ο γιος που θα γεννήσει η Μέγκαν δεν θα έχει ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε προστασία από την βρετανική κυβέρνηση». Μέγκαν και Χάρι έμειναν άφωνοι. Δεν ήθελαν να πάνε στην παράσταση, αλλά οι άνθρωποι του παλατιού επέμεναν ότι «the show must go on». Ολη την βραδιά στην παράσταση η Μέγκαν το μόνο που σκεφτόταν ήταν το «τσίρκο μέσα στο οποίο ζούσε». 

Το βίντεο είναι από την είσοδό τους στο κτίριο για να δούν την παράσταση και από το τέλος στα παρασκήνια με τους συντελεστές. Είναι φανερός ο εκνευρισμός και το παγωμένο χαμόγελο στα χείλη και των δύο. Καμία σχέση με τις λαμπερές εμφανίσεις που τους έχουμε συνηθίσει.

Όταν επέστρεψαν από το Cirque du Soleil στο παλάτι του Κένσιγκτον, η Μέγκαν κατέρρευσε ψυχολογικά και ήταν εκείνη η βραδιά που σκέφτηκε μέχρι και να αυτοκτονήσει. Είναι η βραδιά, που όπως αποκάλυψε ο Χάρι, τρελαμένος ζητούσε βοήθεια και όλοι γύρω του σήκωναν τα χέρια ψηλά.

Οι άνθρωποι του παλατιού ούτε τον άφηναν να την πάει σε ψυχολόγο - γιατρό εκτός του παλατιού, από τον φόβο μήπως διαρρεύσει το θέμα στα μίντια, ούτε του επέτρεπαν να την δει ο ψυχολόγος του Παλατιού του Κένσιγκτον, καθώς αυτός είναι για τους εργαζόμενους και όχι για τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, όπως ψυχρά του είπαν.

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X