ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη - Της έκαναν ένεση με καθαριστικό πισίνας και την τσιμέντωσαν

«Στραγγαλισμένη, μέσα σε μία τσιμεντένια και ξύλινη κατασκευή»

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακάλυψε σε έρημο του Λας Βέγκας ένα πτώμα τσιμεντωμένο που πιστεύεται ότι ανήκει στο 24χρονο μοντέλο.

Το πτώμα, σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε «στραγγαλισμένο, μέσα σε μία τσιμεντένια και ξύλινη κατασκευή». Προτού τη δολοφονήσουν «της είχαν κάνει ένεση με καθαριστικό πισίνας».

Η αστυνομία έλαβε μία ανώνυμη καταγγελία ότι ο γείτονας της 24χρονης Γκονζάλεζ, Κρίστοφερ Πρεστιπίνο, με κάποιο τρόπο ενεπλάκη στην εξαφάνισή της. Αφού έψαξαν το σπίτι του, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το μοντέλο κρατείτο εκεί παρά της θέλησή της προτού δολοφονηθεί.

Ο Πρεστιπίνο συνελήφθη την Παρασκευή και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία, απαγωγή και συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία. Η αστυνομία συνέλαβε επίσης την 31χρονη Λίζα Μορτ, η οποία φέρεται να βοήθησε τον Πρεστιπίνο στην κράτηση και τη δολοφονία της Γκονζάλεζ.

 

Η σορός που ανακαλύφθηκε δεν έχει επίσημα ταυτοποιηθεί αλλά στα δικαστικά έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή της εφημερίδας Las Vegas Review Journal, η αντιδήμαρχος Πάμελα Γουέκερλι ισχυρίστηκε ότι ο Πρεστιπίνο στραγγαλίσε την άτυχη 24χρονη αφού πρώτα της έκανε ένεση με καθαριστικό πισίνας.

«Ο Πρεστιπίνο νοίκιασε επίσης ένα αυτοκίνητο, το οποίο επειδή όπως φαίνεται πανικοβλήθηκε, παράτησε στο χώρο που βρέθηκε το πτώμα της Εσμεράλντα Γκονζάλεζ.

Το μοντέλο ζούσε περίπου 150 μ. Μακριά από τον Πρεστιπίνο και δηλώθηκε αγνοούμενη στις 31 Μαΐου από τον αδερφό της, ο οποίος βρήκε το σπίτι της «λεηλατημένο».

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X