ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Της επιτέθηκε η πεθερά της

Μητέρα τεσσάρων παιδιών δέχθηκε επίθεση από την πεθερά της και απειλές από τον σύζυγό της

Μια περίεργη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν οι Αρχές με μία γυναίκα να καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα της πεθεράς της κι απειλήθηκε από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η 37χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών κατήγγειλε ότι την χτύπησε η 66χρονη πεθερά της και την απείλησε ο 45χρονος σύζυγος της, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή, αντίστοιχα, ενώ παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στη Νέα Μεσήμβρια. Όπως αναφέρει το grtimes, η 66χρονη φέρεται να τραυμάτισε τη νύφη της, γδέρνοντάς την με τα νύχια στο πρόσωπο, ενώ ο 45χρονος φέρεται πως την απείλησε τηλεφωνικά μετά το προηγούμενο επεισόδιο. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2007 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ηλικίας από ενός έτους έως 13 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, η 66χρονη μετέβη στο σπίτι του γιου της για να βοηθήσει τη νύφη της στις δουλειές. Όταν η 37χρονη μάλωσε την 13χρονη κόρη της επειδή πείραζε τα μικρότερα παιδιά, η έφηβη φέρεται να μίλησε με άσχημο τρόπο στη μητέρα της κι ακολούθως τηλεφώνησε στον πατέρα της για να του διαμαρτυρηθεί. Ακολούθως, ο 45χρονος τηλεφώνησε και είπε στη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι επειδή δεν προσέχει τα παιδιά και πίνει και καπνίζει.

Η πεθερά τότε πήρε το μέρος του γιου της και διαπληκτίστηκε με τη νύφη της. Τότε οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η 66χρονη με τα νύχια της έγδαρε την 37χρονη στο πρόσωπο και στα χέρια, ενώ η τελευταία φέρεται να της τράβηξε τα μαλλιά. Στη συνέχεια αποχώρησε και την ακολούθησαν και οι μεγαλύτερες κόρες της οικογένειας. Ο 45χρονος ξαναπήρε τηλέφωνο και είπε στη γυναίκα του ότι «θα σε τελειώσω, θα σε θάψω ζωντανή», σύμφωνα με την καταγγελία.

Ακολούθως κλήθηκε η Άμεση Δράση, όπου προσήγαγε τους εμπλεκόμενους στο τμήμα για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση