ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την χτυπούσε με σφυρί για τον κωδικό του Facebook

Zητούσε να μπει στον Facebook για να ελέγξει τις κινήσεις της

Ένας 20χρονος Βρετανός ανάγκασε την σύντροφό του να του δώσει τον κωδικό του λογαριασμού της στο Facebook, χτυπώντας στην με σφυρί, όπως αποκαλύφθηκε στην δικαστική αίθουσα όπου εξετάστηκε η υπόθεση.

Ο Oscar Blackall εμφάνισε παράξενη συμπεριφορά όταν η σχέση του με την Alyshia Connorton δεν πήγαινε καλά, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική Sun.

Όπως ανέφερε η δικαστής, απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο: «Πήρες το σφυρί και τη χτύπησες επανειλημμένως με μεθοδικό τρόπο γιατί δεν σου έδινε τον κωδικό της, προκαλώντας της σοβαρό πόνο. Κάθε φορά που της ζητούσες να μπει στον Facebook για να ελέγξεις τις κινήσεις της, κάθε φορά τη χτυπούσες όλο και δυνατότερα».

«Έχοντας υποστεί αρκετά βασανιστήρια, σου έδωσε τις πληροφορίες και ευχαριστήθηκες με όσα είδες και την άφησες. Δυστυχώς, όμως, για σένα πήγες στον χώρο εργασίας της και άρχισες να φωνάζεις και σε συνέλαβαν», συνέχισε η δικαστής.

Ο 20χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών και παραδέχθηκε την επίθεση στην ίδια και την καταστροφή προσωπικών της αντικειμένων (τηλέφωνο και λάπτοπ).

Πηγη: CNN.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Σφυρί  |  Facebook  |  Βία

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X