ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Την χτύπησα πριν την μαχαιρώσω»

Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στην ΕΛ.ΑΣ

Άλλη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή την φορά στο Κουκάκι, όπου ένας 53χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα που έμεναν στην οδό Ματρόζου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το φρικτό έγκλημα έγινε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πήρε τηλέφωνο τον γιο τους, λέγοντάς του: "Πήγαινε στο σπίτι. Τσακωθήκαμε με τη μητέρα σου και τη μαχαίρωσα".

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο 24χρονος γιος της που ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, βρήκαν το θύμα νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο γυναικοκτόνος μετά τη δολοφονία της συζύγου του πήρε το αυτοκίνητό του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες θέλουν τον δράστη να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του μετά την αποτρόπαια πράξη.

«Την ξυλοκόπησα πριν την μαχαιρώσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc, ο 54χρονος, στα πρώτα λόγια του προς τους αστυνομικούς, φέρεται να είπε πως το μοιραίο βράδυ ξυλοκόπησε τη σύζυγό του πριν τη μαχαιρώσει θανάσιμα.

Κατά τις ίδιες πηγές, του έγινε αλκοτέστ, στο οποίο δεν ανιχνεύθηκε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.

Πλέον, αναμένεται, μόλις πάρει εξιτήριο, να δώσει κατάθεση στις Αρχές, ενώ φως στην υπόθεση θα ρίξει και ο γιος του ζευγαριού που βρήκε νεκρή τη μητέρα του στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Σε σοκ ο αδερφός του συζυγοκτόνου

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, ο αδερφός του 53χρονου μίλησε στην εκπομπή του Alpha "Τ-live", δηλώνοντας σοκαρισμένος.

Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βρίσκομαι σε σοκ. Είχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Μεγάλη ιστορία. Από καιρό δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν πιο έντονη. Δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Έμεναν χωριστά, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Καβγάδιζαν συνέχεια» είπε.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X