ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Την απειλούσε... της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε χλωρίνη»

Τι λέει ο αδερφός της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Συγκλονίζει ο αδερφός της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τα χέρια του άντρα της, τα ξημερώματα της Πέμπτης (16.5.2024) κάτω από το σπίτι της στο Μενίδι και που η κηδεία της θα γίνει αύριο στην Αλβανία.

Ο αδερφός της γυναίκας, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε τα μαρτύρια που περνούσε η αδερφή του ακόμα κι όταν η γυναίκα ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί της, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε χλωρίνη.

«Την παρακολουθούσε συνεχώς, ήταν βίαιος και ενώ οι καταγγελίες ήταν τρεις, υπήρχαν πάνω από 40 περιστατικά. Την είχε απειλήσει πολλές φορές και με μαχαίρι και όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε χλωρίνη. Απειλούσε συνέχεια ακόμα και τα παιδιά, έπινε πολύ και δεν ήξερε τι έκανε ...», λέει στο protothema.gr.

«Ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και η αδερφή μου να είναι η τελευταία γυναίκα που δολοφονείται. Είχαν χωρίσει εδώ και ενάμισι χρόνο αλλά αυτός δεν σταμάτησε ποτέ να την παρακολουθεί και να την απειλεί. Ήταν αλκοολικός και νόμιζε ότι όλοι τον αδικούμε. Εμείς ήμασταν κάθε εβδομάδα στην αστυνομία,τον κρατούσαν τη μια ημέρα και μετά τον άφηναν ελεύθερο. Αυτό γινόταν συνέχεια. Μας είχε απειλούσε κι εμάς...», είπε ο αδελφός της.

Ο ίδιος μίλησε και για την 40χρονη. «Η αδελφή μου ήταν μια κυρία που μεγάλωνε τα παιδιά της με αξιοπρέπεια και παρά τα βάσανά της ήταν πάντα με ένα χαμόγελο», ανέφερε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο δράστης μετά τη δολοφονία εθεάθη να κάνει βόλτες στην περιοχή και να παρακολουθεί τις κινήσεις των αστυνομικών και του ΕΚΑΒ χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον δολοφόνο της 40χρονης μητέρας δύο παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X