ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι απαντά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

Ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών απαντά, μέσω του δικηγόρου του

Μπορεί η υπόθεση των Γλυκών Νερών, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, να έκλεισε με την καταδίκη του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς, ωστόσο, οι γονείς της, που συνεχίζουν να ζουν το δράμα της απώλειας του παιδιού τους, έχουν πλέον στο μυαλό τους πώς θα πληγωθεί όσο το δυνατόν λιγότερο η μικρή Λυδία, όταν κάποτε μάθει την αλήθεια.

Ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν έδωσε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, όπου μίλησε για τη μικρή Λυδία και τα οικονομικά του ζευγαριού, και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος του απάντησε, μέσω του δικηγόρου του.

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το πώς ο συζυγοκτόνος έπαιζε θέατρο σε βάρος της μητέρας της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς, μετά τη δολοφονία της κόρης της.

Μετά την έφεση που κατέθεσε την Παρασκευή ο δικηγόρος του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, απαντά στον πατέρα της Καρολάιν, αναφορικά με τις νέες δηλώσεις του για τη μικρή Λυδία

Το πρωί του Σαββάτου, ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της συνέντευξης του πατέρα της Καρολάιν. Μέσω του δικηγόρου του, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, απαντά ότι δεν θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη μικρή Λυδία:

«Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δεν θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του πατέρα της άτυχης Καρολάιν για τα οικομικά του ζευγαριού, ο οποίος δήλωσε ότι ο 34χρονος «άρπαζε τα χρήματα» που έστελναν στην κόρη του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά:

«Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου, είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια».

Πηγή: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X