ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι απαντά ο Αναγνωστόπουλος για τη συμμορία ναρκωτικών

O πατέρας της Καρολάιν, ισχυρίστηκε ότι ο πιλότος του έστειλε χειρόγραφη επιστολή με την οποία παραδέχεται ότι δολοφόνησε την 19χρονη για να προστατέψει τη μικρή Λυδία

Στα όσα του προσάπτει ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, της 19χρονης δηλαδή που δολοφόνησε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά απάντησε ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Καρολάιν ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ότι ο πιλότος δολοφόνησε την Καρολάιν, καθώς είχε μπλέξει ο ίδιος με συμμορία ναρκωτικών.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απάντησε μέσω του συνηγόρου στον Ντέιβιντ Κράουτς και αρνήθηκε ότι του έστειλε επιστολή, στην οποία και παραδεχόταν ότι σκότωσε την κόρη του για να σώσει τη Λυδία από συμμορία ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι κατηγορηματικός: «Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από τον εντολέα μου. Οποιοδήποτε έγγραφο εξέρχεται από το κατάστημα κράτησης, όπου κρατείται, θα είχε εξάλλου σίγουρα πρωτόκολλο και γνήσιο υπογραφής από το ίδιο το κατάστημα, άρα δεν μπορεί να υφίσταται και πρακτικά, πλην, ότι δεν το έπραξε ποτέ» υποστηρίζει, μιλώντας στο star. Η θέση του εντολέα μου είναι συγκεκριμένη, ότι «δε θα προέβαινε σε καμία ενέργεια που θα έβλαπτε την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια φυσικά της Καρολάιν Κράουτς και οτιδήποτε γενικά αφορά στον περίγυρο του παιδιού» λέει ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ακουστεί πράγματι διάφορα, είτε για διακίνηση ναρκωτικών, είτε για συμμορία θανάτου, είτε για οτιδήποτε μπορούσε να υπάρχει εκείνη τη χρονική περίοδο σε όλη την Ελλάδα… Παρόλα αυτά, τόσο από την έρευνα της αστυνομίας, όσο και από τις εισαγγελικές αρχές, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή του εντολέα μου, με την οποιαδήποτε έτερη πράξη, πλην αυτής που έχει ομολογήσει» απαντά τέλος, στα περί εμπλοκής του πιλότου σε συμμορία ναρκωτικών. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι την ερχόμενη Δευτέρα, στις 24 Απριλίου θα συνεχιστεί η δική του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Τι είπε ο πατέρας της Καρολάιν

«Κόλαφος» κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του ανθρώπου που δολοφόνησε τη 19χρονη Καρολάιν στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, Ντέιβιντ Κράουτς. Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο σε μία επιστολή που έλαβε για τον πιλότο, όσο και για τους γονείς του. Συγκεκριμένα, στη σχετική επιστολή που τού παρέδωσε ο πατέρας του Αναγνωστόπουλου, όσο βρισκόταν στη φυλακή, τού εξήγησε γιατί προέβη στο στυγερό έγκλημα, αναφέροντας ότι είχε μπλέξει σε συμμορία ναρκωτικών.

«Οταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε χειρόγραφα ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών. Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000€ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. "Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης"».

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X