ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας με τραύμα στο κεφάλι

Κρατείται ο συγκάτοικος του 50χρονου

Ένας άντρας, περίπου 50 ετών, που έφερε τραύμα στο κεφάλι, βρέθηκε νεκρός στις 04:00 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Μια προσαγωγή από τις Αρχές

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την υπόθεση προσήχθη ένας 48χρονος, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο όποιος ωστόσο δεν έχει ακόμα καταθέσει καθώς φέρεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος φιλοξενούσε τον 50χρονο άνδρα στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, εξετάζονται όλα τα σενάρια γύρω από την υπόθεση. Συγκεκριμένα, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στο να αποσαφηνίσουν εάν το τραύμα στο κεφάλι του 50χρονου οφείλεται σε πτώση ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μαρτυρίες αναφέρουν πάλι πως γείτονες είδαν άτομο στο παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ο 50χρονος λίγο πριν πέσει νεκρός ή ο άνδρας που έχει προσαχθεί.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση