ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με τον θάνατο 33χρονου μεγιστάνα - Κατέρρευσε μετά από πάρτι

Ο νεαρός άντρας είχε παντρευτεί πριν από δύο μήνες

Θρίλερ επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου νεαρού πολυεκατομμυριούχου που είχε στενές επαφές με στελέχη του κόμματος των Συντηρητικών της Βρετανίας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ξαφνικά παραμένουν ένα μυστήριο.

Ο 33χρονος Βιβέκ Καντά είχε παντρευτεί πριν από οκτώ εβδομάδες 29χρονο μοντέλο, την Στούτι, σε μια εντυπωσιακή ινδική τελετή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Η πορεία του νεαρού πολυεκατομμυριούχουείναι αξιοπρόσεχτη, καθώς στα 33 του χρόνια είχε δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία. Διηύθυνε τον Όμιλο Nine, που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό και κτηματομεσιτικό κλάδο.

Ο άντρας κατέρρευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αφότου είχε διασκεδάσει στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, το Annabel's.

Πριν από δύο μήνες παντρεύτηκε την 29χρονη Στούτι, με τις τελετές του γαμήλιου γεγονότος να διαρκούν μία εβδομάδα.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που συνέβη. Είμαι σε κατάσταση σοκ και ακόμη προσπαθώ να συνέλθω», είπε αποκλειστικά στη MailOnline η σύζυγος του άντρα.

«Παντρευτήκαμε πριν από οκτώ εβδομάδες και ήταν όμορφα. Τώρα πρέπει να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη απώλεια. Είμαι συγκλονισμένη», προσέθεσε η 29χρονη.

Ο 33χρονος δεν υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, όμως άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του διατείνονται ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X