ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα γύριζε να κάνουμε Πάσχα»: Θρήνος για το τραγικό τέλος της Κατερίνας

Συντετριμμένη η μητέρα της μις Πελοποννησιακός Τουρισμός 2010

Ανείπωτο θρήνο σκόρπισε ο θάνατος της μις Πελοποννησιακός Τουρισμός 2010 και μοντέλου, Κατερίνας Γεωργιάδη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Φίλοι και συγγενείς της 35χρονης δηλώνουν συγκλονισμένοι, ενώ συντετριμμένη είναι η μητέρα της, η οποία αναφέρει ότι η Κατερίνα πήγαινε στην Αθήνα και θα γύριζε στην Κόρινθο για να κάνουν μαζί Πάσχα. «Έφυγε από τη ζωή η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμα του σπιτιού μου», θα πει η μητέρα της 35χρονης.

Την ίδια ώρα, ειδικοί εμπειρογνώμονες εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. Αν και ο αερόσακος του οχήματος άνοιξε και η Κατερίνα Γεωργιάδη φορούσε κανονικά ζώνη, λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο, ο οποίος έως τώρα διερευνάται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες της Κατερίνας μιλούν για την ίδια με τα καλύτερα λόγια. Κάνουν λόγο για ένα πρόσχαρο και καλόκαρδο άτομο, ευγενικό χαρακτήρα που δεν ήταν ανταγωνιστική, δεδομένου ότι ο χώρος του μόντελινγκ διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά. Η 35χρονη τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τη διακόσμηση, ενώ τις δουλειές της στο μόντελινγκ τις επέλεγε και ήταν λίγες. Το πάθος της ήταν το ραδιόφωνο, ενώ είχε φίλο ραδιοφωνικό παραγωγό και συμμετείχε σε εκπομπές.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X