ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά... φαντάστηκε τη ρατσιστική επίθεση από συμμαθητές της

«Ο ισχυρισμός ήταν ψευδής»

Όπως ανακοίνωσε το Immanuel Christian School, η μαθήτρια που υποστήριζε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τρεις συμμαθητές της, τελικά έλεγε ψέματα.

Συγκεκριμένα η 12χρονη Αμάρι Άλεν είχε καταγγείλει πώς τρεις λευκοί συμμαθητές την κακοποίησαν, «μου έβαλαν τα χέρια πίσω από την πλάτη μου και άρχισαν να μου κόβουν τα μαλλιά ενώ μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Μου πήραν το κολατσιό και το έφαγαν μπροστά μου, μου έλεγαν ότι δεν μου αξίζει και πως πρέπει να λιμοκτονήσω».

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η μαθήτρια που κατηγόρησε τρεις συμμαθητές της για κακοποίηση αναγνώρισε ότι ο ισχυρισμός ήταν ψευδής», ανακοίνωσε ο Στίφεν Ντάνι, διευθυντής του Immanuel Christian School.

Η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των τριών αγοριών.

«Απολογούμαστε ειλικρινά σ’ αυτά τα νεαρά παιδιά και στους γονείς τους για τον πόνο και την αναστάτωσή που προκάλεσαν αυτές οι κατηγορίες», δήλωσε η οικογένεια Άλεν.

«Στη διεύθυνση και στις οικογένειες του Immanuel Christian School, λυπούμαστε για τη ζημιά που προκάλεσε αυτό το περιστατικό, για τα όσα δημιούργησε στην εμπιστοσύνη εντός της οικογένειας του σχολείου και για την δυσφήμιση που επέφερε στο σχολείο».

«Σε όσους συμπαραστάθηκαν και υποστήριξαν παθιασμένα την κόρη μας, ζητάμε συγγνώμη που προδώσαμε την εμπιστοσύνη τους», προσέθεσε η οικογένεια της 12χρονης.

«Καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρξουν συνέπειες και είμαστε προετοιμασμένοι ν’ αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

«Γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να φτιάξουν όλα και ελπίζουμε και προσευχόμαστε, για τα αγόρια, τις οικογένειες τους, το σχολείο και την κοινωνία και ελπίζουμε να μας συγχωρέσουν κάποια στιγμή», κατέληξε η οικογένεια Άλεν.

Πηγή: CNN

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X