ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα χαμόγελα του ακτιβιστή και της φίλης του λίγες ώρες πριν την άγρια δολοφονία του

Το σπαρακτικό μήνυμα που βρέθηκε στο κινητό του μετά το σοκαριστικό περιστατικό

Μια φωτογραφία δείχνει τον ακτιβιστή στο Μπρούκλιν, ο οποίος δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου στη Νέα Υόρκη από έναν άγνωστο αυτή την εβδομάδα, να ποζάρει ευτυχισμένος με τη φίλη του λίγες ώρες πριν πεθάνει στην αγκαλιά της – καθώς η σύντροφός του που πενθεί αποκάλυψε ένα συγκινητικό μήνυμα που βρήκε στο τηλέφωνό του.

Ο Ράιαν Κάρσον, 32 ετών, και η φίλη του ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε έναν γάμο στον οποίο πήγαν την Κυριακή. Οι δυο τους έλαμπαν μαζί στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Χ γύρω στις 7 το απόγευμα εκείνης της ημέρας.

Ώρες αργότερα, το ζευγάρι καθόταν μαζί σε μια στάση λεωφορείου στο Bedford-Stuyvesant – ακόμα ντυμένο με τα ίδια ρούχα – όταν ένας άντρας πέρασε από δίπλα τους και έσπρωξε ένα μηχανάκι την ώρα που άρχισαν να φεύγουν.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο άνδρας να στρέφεται προς το ζευγάρι και να φωνάζει «Τι κοιτάτε;» προτού προχωρήσει και αρχίσει να σπρώχνει τον Κάρσον και να τον χτυπάει στο πρόσωπο.

Ο Κάρσον είπε στον άνδρα να ηρεμήσει, ο δράστης όμως άρχισε να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω!» προτού τραβήξει ένα μαχαίρι και τον μαχαιρώσει πολλές φορές στο στήθος.

Στη συνέχεια, φάνηκε να φτύνει στο πρόσωπο της γυναίκας και να κλωτσάει τον φίλο της, ο οποίος βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος, προτού φύγει τρέχοντας.

Η φίλη του θύματος κάλεσε το 100. Ο Κάρσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπορούσε να σωθεί – καθώς μια μαχαιριά είχε διαπεράσει την καρδιά του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς και τις πηγές της αστυνομίας.

Ο δολοφόνος του παρέμενε ασύλληπτος την Τρίτη.

Το επόμενο πρωί, η φίλη του Κάρσον, η Κλόντια, μοιράστηκε ένα σπαρακτικό σημείωμα που βρήκε γραμμένο στο τηλέφωνό του.

«Το μόνο που θέλω είναι να αγαπήσω την Κλόντια περισσότερο από όσο έχει αγαπηθεί ποτέ, το οποίο ειλικρινά είναι το μόνο που θα της άξιζε», έγραψε, σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε στο X.

«Βρήκα αυτό το σημείωμα στο τηλέφωνο του Ράιαν. Το έκανε, το έκανε, το έκανε», έγραψε στην ανάρτηση, η οποία αργότερα έγινε ιδιωτική.

Ο Κάρσον ήταν γνωστός στους φίλους του και στην κοινότητά του ως ένας παθιασμένος περιβαλλοντικός ακτιβιστής.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση