ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Οι αστυνομικοί τον έπιασαν στο Κερατσίνι - Βρήκαν και το όπλο με το οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα

Συνελήφθη πριν από λίγο ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έψαχναν να βρουν τον δράστη στο Κερατσίνι και το Περιστέρι, και ο ύποπτος, τελικά, συνελήφθη στο Κερατσίνι. Ο φερόμενος ως δράστης μεταφέρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Σαλαμίνα: Μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος συνελήφθη ο δράστης της γυναικοκτονίας -Βρέθηκε και το όπλο του
Όπως είχε γίνει γνωστό, ο δράστης είχε διαφύγει από το σημείο της δολοφονίας χρησιμοποιώντας το όχημα της 43χρονης που σκότωσε, πυροβολώντας από το τζάμι της εξώπορτας.

Μάλιστα, ο δράστης συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητο της 43χρονης. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα στο όχημα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Εντοπίστηκε και το όπλο με το οποίο σκότωσε τη γυναίκα.

Στο φάσμα του αυτισμού ο 15χρονος γιος της γυναίκας που σκότωσε ο 71χρονος

Την ίδια ώρα, από το ρεπορτάζ προκύπτουν νέες πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία της 43χρονης, με πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος, αλλά και με τον ξυλοδαρμό της από τον 71χρονο σύντροφό της.

Μάλιστα, ο 71χρονος χτυπούσε και τον 15χρονο γιο της, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, αφού πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα μέσα από το τζάμι της εξώπορτας, έφυγε γρήγορα από το σημείο, χρησιμοποιώντας το όχημά της, για να ξεφύγει από τις Αρχές.

Δεν έχει άδεια οπλοφορίας ο δράστης της δολοφονίας στη Σαλαμίνα - Παράτησε το κινητό του για να μην τον βρουν

Ο δράστης είχε πάρει μαζί του το όπλο με το οποίο σκότωσε τη 43χρονη και «εξαφανίστηκε». Η αστυνομία τον έψαχνε σε περιοχές όπου βρίσκονται γνωστοί του, όπως το Κερατσίνι και το Περιστέρι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 71χρονος δεν έχει άδεια οπλοφορίας.

Σήμερα θα πήγαινε σε ιατροδικαστή η 43χρονη που σκότωσε ο δράστης στη Σαλαμίνα

Η 43χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει πως ο 71χρονος τη χτυπούσε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, της είχε σπάσει το πόδι. Οι αστυνομικοί της πρότειναν να χρησιμοποιήσει panic button, ενώ την παρότρυναν να μη γυρίσει το βράδυ στο σπίτι όπου έμενε με τον 71χρονο.

Της έδωσαν φυλλάδιο με τις Δομές και το Συμβουλευτικό Κέντρο όπου θα μπορούσε να απευθυνθεί στη Σαλαμίνα, όμως εκείνη πήγε στη μητέρα της. Σήμερα θα πήγαινε στον ιατροδικαστή, αλλά δεν πρόλαβε, καθώς τη σκότωσε ο 71χρονος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση