ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο θάνατος της Μαρίας - Στο μικροσκόπιο το τελευταίο μήνυμα

Καταγγελία ότι η 20χρονη υπέστη ενδοοικογενειακή βία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας, από την υπόθεση του θανάτου της 20χρονης Μαρίας, την οποία βρήκε η μητέρα της την Κυριακή το πρωί κρεμασμένη σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού τους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα από την ελληνική αστυνομία καθώς η κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ενώ οι γείτονες αναφέρουν πως πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της, καθώς ζούσαν όλοι μαζί. Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στη μητέρα όσο και στην ίδια τη 20χρονη, ενώ άλλοι ανέφεραν πως και η ίδια η μητέρα είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό εναντίον της πριν από χρόνια, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Η 20χρονη αφού σχόλασε από το bar restaurant στο οποίο δούλευε, κατευθύνθηκε προς το σπίτι και έδωσε τέλος στη ζωή της. Υπάρχουν αναφορές στην αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει». Ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Για την ώρα πάντως φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Να σημειωθεί πως ο σύντροφος της μητέρας είναι άφαντος και οι Αρχές τον αναζητούν, καθώς θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί», μιας και μεταξύ τους είχαν πολλές διαφορές.

 ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X