ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας σώζει με φουσκωτό στρώμα τα παιδιά του

Η κατάσταση στην Καρδίτσα είναι πολύ δύσκολη ύστερα από τη νεροποντή που σημειώθηκε τις τελευταίες δύο μέρες, λόγω της κακοκαιρίας «Daniel»

Σε περιοχές της Καρδίτσας, το νερό φτάνει μέχρι και τα 3 μέτρα, με πολλούς κάτοικους -χωρίς τροφή και νερό- να βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε σπίτια, εκκλησίες, δημοτικά κτίρια, περιμένοντας κάποιον για να τους σώσει.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που ξεχωρίζει καθώς κάτοικοι με τις βάρκες βγαίνουν για περιπολίες μέσα στον χείμαρρο, έτσι ώστε να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που είναι αβοήθητοι και στο έλεος των ορμητικών νερών.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από κάτοικο του Παλαμά Καρδίτσας, δείχνει έναν άνδρα με ένα σωσίβιο να προσπαθεί να σώσει τα δυο παιδιά του από τα νερά που ξεπερνούν τις μάντρες των σπιτιών και να τα μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Ο άνδρας κολυμπάει μέσα στα λασπόνερα, δείχνει να παλεύει με το νερό, αλλά δεν τα παρατάει, καθώς ξέρει ότι πάνω της στηρίζονται τα δυο αγγελούδια της. Το βίντεο δείχνει την συγκλονιστική μάχη που δίνουν οι τρεις αυτοί άνθρωποι για την επιβίωση τους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την Καρδίτσα:

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση