ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικές σκηνές - Συναντήθηκαν οι γονείς του βρέφους, έκλαιγαν αγκαλιασμένοι

Τραγωδία στην Άρτα – Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να συναντηθούν

Το ζευγάρι που έχασε το βρέφος στην Άρτα με υπαιτιότητα του πατέρα που το ξέχασε στο αυτοκίνητό του, συναντήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται αμφότεροι σε διαφορετικά δωμάτια, κατόπιν άδειας των Αρχών. Συγκλονιστικές στιγμές βίωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητο του συζύγου της, προσπαθεί 48 ώρες μετά να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και το παιδί της δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Σήμερα το πρωί (11/05) η μητέρα άρχισε να αναζητά τον πατέρα του νεκρού παιδιού τους.

Στήθηκε λοιπόν ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να συναντηθούν. Πράγματι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live στον Alpha, δόθηκε σχετική άδεια από τις Αρχές έτσι ώστε να βρεθούν για λίγα λεπτά οι δύο τραγικοί γονείς σε χώρο του νοσοκομείου.

Έκλαιγαν αγκαλιασμένοι οι γονείς του βρέφους

Οι εικόνες που περιγράφονται είναι συγκλονιστικές. Οι δυο τους με το που αντάμωσαν αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε λυγμούς. Ο 37χρονος και η 27χρονη, η οποία είναι σε τραγική κατάσταση και σκεφτόταν ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της, έμειναν μαζί για περίπου ένα τέταρτο και την περισσότερη ώρα, κατά τις μαρτυρίες, ήταν αγκαλιασμένοι κι έκλαιγαν για την απώλεια του 5,5 μηνών βρέφους. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και όσοι ήταν μπροστά δύσκολα συγκρατούσαν κι αυτοί τα δάκρυά τους.

Το ζεύγος, παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο ήρθε το μωρό. Γνωρίστηκαν στη δουλειά, καθώς εργάζονται στον ίδιο χώρο, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ο 37χρονος που παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή (12/5) ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση