ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τη διαμέλισε κρεατομηχανή - «Είχε σφηνώσει το κεφάλι...»

Η άτυχη 50χρονη πιάστηκε από τα εξαρτήματα της κρεατομηχανής, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο

Μια 50χρονη γυναίκα στο Μεσολόγγι βρήκε φρικτό θάνατο, το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, όταν διαμελίστηκε από κρέατομηχανή επεξεργασίας στο κρεοπωλείο όπου εργαζόταν ως καθαρίστρια.

Ειδικότερα, η άτυχη 50χρονη γυναίκα από το Μεσολόγγι, ενώ καθάριζε τη συγκεκριμένη κρεατομηχανή, είδε τα μαλλιά της να πιάνονται στα μεταλλικά εξαρτήματα που την τράβηξαν μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παρουσιάζοντας την κρεατομηχανή που κατακρεούργησε την 50χρονη γυναίκα. "Σε αυτό το μηχάνημα φτιάχνουν τα παρασκευάσματα. Καθάριζε όλα τα μηχανήματα. Όπως κάθισε κάτω πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης και τη χτύπησε στον αυχένα", ανέφερε.

"Ήταν ένας άγγελος και τη βοηθούσε και η κόρη της. Δούλευε εκεί ένα μήνα. Γιατί είχαν τα εργαλεία στις πρίζες. Το κορίτσι άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, έτρεξε και την είδε μέσα στο μηχάνημα. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και φώναξε και εμένα. ”Θεία βοήθεια η μάνα μου”. Πήγα και την είδα και τρελάθηκα" είπε η αδερφή της άτυχης 50χρονης.

"Ηταν γονατισμένη με φορά προς τα πίσω. Είχε σφηνώσει το κεφάλι και πρέπει να έσπασε τον αυχένα. Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα και την πήρε μέσα ανάποδα" είπε ένας ακόμη αυτοπτής μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή "Tlive".

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση