ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σώθηκαν από θαύμα - Τρύπα κατάπιε οδηγούς και αυτοκίνητα

Βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες των οδηγών είναι το σενάριο να ανοίξει ξαφνικά ο δρόμος και να «καταπιεί» το αυτοκίνητό τους εν κινήσει

Σε θαύμα αποδίδουν δύο νεαροί το γεγονός ότι βγήκαν αλώβητοι από μια τρύπα που δημιουργήθηκε όταν ο δρόμος ξαφνικά άνοιξε.

Βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες των οδηγών είναι το σενάριο να ανοίξει ξαφνικά ο δρόμος και να «καταπιεί» το αυτοκίνητό τους εν κινήσει.

Ένας εφιάλτης που βίωσαν στην πραγματικότητα το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου δύο νέοι άνθρωποι στη Νάπολη της Ιταλίας. Δρόμος άνοιξε και κατάπιε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν όπως και ένα ακόμη ΙΧ το οποίο ήταν σταθμευμένο.

Οι δύο νέοι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ για την ανάσυρσή τους από την τρύπα φρόντισαν στρατιώτες που έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή.

«Ζούμε από θαύμα, θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα. Είμαστε ζωντανοί λόγω της ετοιμοτητας των στρατιωτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ένας από τους δύο νεαρούς που βίωσαν αυτή την ελεύθερη πτώση.

Όπως, μάλιστα, πρόσθεσε, περίπου ένα δευτερόλεπτο μετά την πτώση του αυτοκινήτου στην τρύπα, έπεσε και ένα δέντρο, ενώ έσπασε και ένας σωλήνας νερού, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν να πλημμυρίσουν.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Νάπολης, Gaetano Manfredi, το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι η πόλη έχει ένα σύστημα αποχέτευσης που δεν έχει συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια.

«Βρισκόμαστε στη διαδικασία υλοποίησης έργου συνεχούς παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης. Αυτό θα μας επιτρέψει να κάνουμε προληπτική συντήρηση», ανέφερε ο δήμαρχος.

Η περιοχή αποκλείστηκε και κατέστη απαραίτητο να διακοπεί η υδροδότηση. Παράλληλα, κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθούν αρκετά σπίτια σε πολυκατοικία δίπλα από το σημείο, μιας και υπήρξαν ανησυχίες για πιθανή καθίζηση της γης.

Πηγή: carandmotor.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση