ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Δαφνί ο παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο

Εξετάζεται η διαδρομή του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε έπειτα από έρευνες στην οικία και στο αυτοκίνητο του άνδρα

Την προέλευση και τη διαδρομή των χρημάτων που βρέθηκαν πάνω στον 34χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι που «εισέβαλε» στο Εφετείο, εξετάζουν οι Αρχές καθώς στις έρευνες που έγιναν βρέθηκε ποσό πάνω από 1,5 εκατ. Ευρώ.

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα» δήλωνε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στο Star. Οι αστυνομικοί που δεν είχαν στο παρελθόν υποθέσεις που να συνδέεται το όνομα του, που έγινε γνωστός από συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι, τον ευρύτερο κύκλο επαφών και γνωριμιών του, έτσι ώστε να οδηγηθούν στην «πηγή» των ναρκωτικών και των χρημάτων.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή στο Δαφνί, ώστε οι γιατροί να τον εξετάσουν και εάν κριθεί αναγκαίο να του δώσουν αγωγή. «Μιλάμε για πρωτόγνωρη υπόθεση, μπορείτε να καταλάβετε την ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου αυτού» ανέφερε επίσης ο δικηγόρος του κατηγορούμενου που την Τρίτη αναμένεται να περάσει την πόρτα του γραφείου της Ανακρίτριας ώστε να απολογηθεί.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι καταθέσεις των ανθρώπων που ήρθαν πρώτοι σε επαφή μαζί του το πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν πήγε στο πάρκινγκ του Εφετείου. Τόσο ο φρουρός όσο και ο αστυνομικός που τον συνέλαβε φέρονται να έχουν κάνει λόγο για περίεργη συμπεριφορά του 34χρονου.

Την ίδια στιγμή τα ευρήματα των Αρχών μετά την έρευνα στο σπίτι του όσο και στο αυτοκίνητο, που διαπιστώθηκε πως ανήκει στην πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, είναι πολλά. Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1.513.555 ευρώ και 336 δολαρίων Η.Π.Α.
275 γραμμ. κοκαΐνη
495,5 γραμμ. κατεργασμένης και 0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης
131 δισκία ecstasy
3 φαρμακευτικά δισκία
αυτοκίνητο
πιστόλι κρότου
267 φυσίγγια κρότου
χρηματοκιβώτιο
4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
4 κινητά τηλέφωνα

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση