ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στιγμές τρόμου σε πτήση - Σκορπιός τσίμπησε επιβάτιδα

Για ασυνήθιστο γεγονός κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι ινδικές αερογραμμές

Σε ύψος 9.100 μέτρων, ένας επικίνδυνος «λαθρεπιβάτης» έκανε άνω - κάτω τους ταξιδιώτες εσωτερικής πτήσης των ινδικών αερογραμμών «Αir Ιndία» απειλώντας τη ζωή μιας γυναίκας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», στη διάρκεια πτήσης ενός Airbus A319, ένας σκορπιός έβαλε στο «μάτι» μια επιβάτιδα. Το περιστατικό συνέβη σε πτήση εσωτερικού των αερογραμμών «Air India» που ξεκίνησε από την πόλη Ναγκπούρ της Ινδίας με προορισμό τη Βομβάη.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 21:14 τοπική ώρα, και λίγο πριν την προσγείωση, μια γυναικεία κραυγή ακούστηκε προκαλώντας πανικό στο πλήρωμα και τους επιβάτες. Ο σκορπιός είχε τσιμπήσει τη γυναίκα, η οποία ενημέρωσε το πλήρωμα καμπίνας κι αυτό κινητοποιήθηκε άμεσα, σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

Το πλήρωμα επικοινώνησε αμέσως με το κέντρο ελέγχου του αεροδρομίου στη Βομβάη και η γυναίκα έλαβε τις «πρώτες βοήθειες». Συνοδεία γιατρού, η επιβάτις διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να της χορηγηθεί η απαιτούμενη θεραπεία. Οι αερογραμμές «Air India» επιβεβαίωσαν το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με την ινδική εφημερίδα «India Today».

«Υπήρξε ένα ασυνήθιστο και ατυχές περιστατικό, στο οποίο ένας σκορπιός τσίμπησε μια επιβάτιδα της πτήσης μας «AI 630» στις 23 Απριλίου του 2023. Μετά την προσγείωση, τη γυναίκα ανέλαβε γιατρός του αεροδρομίου. Στη συνέχεια, η επιβάτις διακομίστηκε σε νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα, έλαβε εξιτήριο. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αγωνία και την ταλαιπωρία που υπέστη», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ινδικές αερογραμμές.

Το τεχνικό προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ξεκίνησε επιθεώρηση του αεροσκάφους και εντόπισε τον σκορπιό. Αφού έγινε η απαιτούμενη απολύμανση, το Airbus ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X