ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στενοί συνεργάτες Τούρκου αρχιμαφιόζου οι έξι που «γάζωσαν»

Ο Μπαρίς Μπογιούν, σύμφωνα με τουρκικά μέσα, είναι επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης και ζει ως φυγάς στην Ιταλία

Συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, που εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» με μοτοσικλετιστές εκτελεστές φέρονται ότι είναι οι έξι νεκροί του μακελειού στη Λούτσα της Ελλάδας, το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπαρίς Μπογιούν εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η έρευνα για τους πυροβολισμούς, που φέρονται να οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων, συνεχίζεται, αποκαλύφθηκαν και οι ταυτότητες των 6 νεκρών.

Οι ελληνικές αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών που διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος με αυτοκίνητο. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι οι νεκροί ήταν μέλη του εγκληματικού δικτύου του Μπαρίς Μπογιούν, που είναι γνωστό στην τουρκική αστυνομία και έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών ερευνών στο παρελθόν.

Οι 6 νεκροί, όλοι Τούρκοι, αναφέρουν, σκοτώθηκαν κατά την ένοπλη επίθεση στην Αρτέμιδα και η ελληνική αστυνομία ξεκίνησε ευρείας κλίμακας έρευνα στην περιοχή μετά την επίθεση. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες από σφαίρες.

Η ελληνική αστυνομία συνεχίζει την έρευνά του

Έχει αναφερθεί ότι ο νεκρός Ντορούκ Μπ. και οι άλλοι ήταν στενοί συνεργάτες του Μπογιούν. Αν και η αστυνομία δεν έχει δώσει επίσημα τα ονόματα, αποκαλύφθηκε ότι ο Ντορούκ Μπ με τον Ογκουζάν Χ πριν μερικούς μήνες ξέφυγαν από την αστυνομική παρακολούθηση και διέφυγαν σε δάσος της Κωνσταντινούπολης και εξαφανίστηκαν.

Ο Oğuzhan H. συνελήφθη από την Οργανωμένη Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή διάβαση, καθώς κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Η τύχη των μελών της συμμορίας

Ο Μπαρίς Μπογιούν έχει δεχθεί επιθέσεις στο εξωτερικό, ενώ πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς.

Κατά τις επιθέσεις πυροβολήθηκαν ο Emircan Yılmaz στην Αμπχαζία, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία.

Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, σκοτώθηκε επίσης σε μια βίαιη επίθεση.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση