ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαράζει η μητέρα της 40χρονης: «Το λεωφορείο σκότωσε το παιδάκι μου...»

«Το κυνηγούσε ο χάρος το παιδάκι μου»

«Το κυνηγούσε ο χάρος το παιδάκι μου» λέει με λυγμούς στο protothema.gr η μητέρα της 40χρονης γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τετάρτης όταν παρασύρθηκε από το αστικό λεωφορείο στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σε κατάσταση σοκ και με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα της, η μητέρα της 40χρονης Ελευθερίας δε μπορεί να πιστέψει ότι από τη μία στιγμή στην άλλη, έχασε το παιδί της με αυτόν τον τραγικό τρόπο. «Το λεωφορείο σκότωσε το παιδάκι μου... Το σκότωσαν το παιδί μου χωρίς να φταίει» λέει η μητέρα.

Η άτυχη γυναίκα που βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το αστικό λεωφορείο παρέσυρε το μηχανάκι που οδηγούσε, την παρέσυρε για αρκετά μέτρα και πέρασε πάνω από το κορμί της, ήταν μητέρα ενός κοριτσιού μόλις τριών ετών.

«Ήταν μόνο 40 χρόνων και είχε ένα κοριτσάκι τριών ετών. Ποιος θα το μεγαλώσει τώρα; Σκότωσαν το παιδάκι μου χωρίς να φταίει σε τίποτα. Ήταν η πιο προσεκτική οδηγός, πάντα φορούσε κράνος... Ήρθε το λεωφορείο από απέναντι και το σκότωσε, το κυνηγούσε ο χάρος το κοριτσάκι μου» ανέφερε η μητέρα της.

Το αστικό λεωφορείο που οδηγούσε ο 43χρονος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου (κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως) και προσέκρουσε στην ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και σε τρία άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης οδηγού του δικύκλου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του λεωφορείου και δύο εκ των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Στη συνέχεια το αστικό λεωφορείο πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάθετα, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ότι εκεί χτύπησε κάποιον πεζό.

Αυτόπτες μάρτυρες του σοκαριστικού δυστυχήματος δήλωσαν ότι είδαν το λεωφορείο να μπαίνει ανάποδα στην οδό Μοναστηρίου και τον οδηγό να έχει γείρει πάνω στο τιμόνι, προτού πατήσει με τις ρόδες του την άτυχη 40χρονη που οδηγούσε την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

«Ο οδηγός ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι όταν μπήκαμε μέσα στο λεωφορείο» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που έτρεξε να βοηθήσει τον οδηγό.

Ο οδηγός που για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο φέρεται να λιποθύμησε και να έγειρε στο τιμόνι του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να παρασύρει τα οχήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να φανεί τι ακριβώς έπαθε.

«Έκανα το δρομολόγιο και ξαφνικά βρέθηκα στο νοσοκομείο, πείτε μου τι έγινε, δεν έχω καταλάβει τίποτα». Αυτό ανέφερε στους γονείς του, λίγη ώρα μετά το δυστύχημα.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, επικοινώνησε με τη μητέρα του που βρέθηκε στο πλευρό του και το μόνο πράγμα που της είπε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος ήταν ότι δε θυμόταν απολύτως τίποτα και δε ξέρει πως κατέληξε στο νοσοκομείο αντί να εκτελεί το δρομολόγιο. Ο 43χρονος δεν είχε συναίσθηση του τι συνέβη και ο χρόνος σταμάτησε για εκείνον στη στιγμή που εκτελούσε το δρομολόγιο και επανήλθε όταν πλέον βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Έφυγε από την εργασία της για να πάει στο παιδί της

Η 40χρονη γυναίκα μόλις είχε φύγει από την εργασία της και επέστρεφε με την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στο σπίτι της, όταν ξαφνικά είδε το βαρύ όχημα να έρχεται κατά πάνω της και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι το θύμα του σοκαριστικού δυστυχήματος φορούσε κράνος, ωστόσο οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν κυριολεκτικά από πάνω της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας που έφτασαν ύστερα από λίγη ώρα στο σημείο του δυστυχήματος και είδαν τη μοτοσικλέτα στην άσφαλτο, δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι η 40χρονη πέθανε με αυτόν τον τρόπο και ξέσπασαν σε κλάματα.

«Ενα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε στη δουλειά, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία... Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά, 20 δευτερόλεπτα να καθυστερούσε... Το κορίτσι ήταν σταματημένο στο φανάρι, δεν κινούνταν καν. Και ξαφνικά, αυτό ήταν. Ακαριαίος θάνατος. Πάει. Έτσι απλά», ανέφερε συνάδελφός της.'

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση