ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό: Μητέρα πούλησε το παιδί της - Νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένο

Τέξας - Η μητέρα κακοποιούσε τον 6χρονο

Ένα εξαφανισμένο 6χρονο αγόρι, η μητέρα του οποίου ισχυρίστηκε ότι το πούλησε σε σούπερ μάρκετ στο Τέξας, επειδή είχε έναν «δαίμονα μέσα του», πιστεύεται ότι είναι νεκρό.

Ειδικότερα, ο αρχηγός της αστυνομίας Everman Craig Spencer δήλωσε την Πέμπτη (6/4), ότι η έρευνα για τον 6χρονο Noel Rodriguez-Alvarez είναι πλέον έρευνα θανάτου και προσπαθούν να εντοπίσουν και να ανακτήσουν τη σορό του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σε άθλια κατάσταση το 6χρονο αγόρι πριν την εξαφάνιση του

Ο Noel δηλώθηκε ως αγνοούμενος στις 20 Μαρτίου του 2023, όταν οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών του Τέξας έλαβαν ανώνυμη πληροφορία ότι είχαν να τον δουν από τον Νοέμβριο του 2022.

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι ο 6χρονος χρησιμοποιούνταν από τη μητέρα του Cindy Rodriguez-Singh για να λαμβάνει κρατικές παροχές. Τελευταία ο Noel φορά εθεάθη «σε άθλια κατάσταση και υποσιτισμένος», τον Οκτώβριο του 2022 κατά τη γέννηση δίδυμων αδελφών του.

Η μητέρα του φέρεται να αναφερόταν στο αγόρι ως «κακό» και «δαιμονισμένο» και φοβόταν ότι μπορεί να κάνει κακό στα νεογέννητα δίδυμα.

Οι γονείς ταξίδευσαν χωρίς τον 6χρονο γιο τους στην Ινδία

Η μητέρα και ο πατριός του αγοριού, Arshdeep Singh, ταξίδευσαν με άλλα έξι παιδιά τους από το Dallas-Fort Worth στην Ινδία, δύο ημέρες μετά την αναφορά της εξαφάνισής του. Αλλά ο Noel, ο οποίος έχει αναπηρίες, μεταξύ των οποίων και μια πάθηση των πνευμόνων, δεν ήταν μαζί τους.

Η μητέρα και ο πατριός του Noel αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκατάλειψη και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και οι αρχές εργάζονται για την έκδοσή τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γονείς πιστεύεται ότι βρίσκονται ακόμη στην Ινδία. Οι ερευνητές προσπαθούν να εντοπίσουν την τοποθεσία που πιστεύεται ότι βρίσκεται το πτώμα του Noel, δήλωσε ο αρχηγός Spencer σε μια ενημέρωση την χθες (6/4).

«Καταλαβαίνω ότι αυτά δεν είναι τα νέα για τα οποία όλοι ελπίζαμε και προσευχόμασταν», δήλωσε ο Spencer και συνέχισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι ως κοινότητα και να αγωνιζόμαστε για τον Noel».

Η μητέρα κακοποιούσε τον 6χρονο

Ο Σπένσερ δήλωσε ότι ο 6χρονος εθεάθη για τελευταία φορά από έναν ειδικό τον Ιούλιο του 2022. Στη συνέχεια έχασε πολλά ραντεβού με γιατρούς, γεγονός που ώθησε την κυβέρνηση να στείλει προειδοποιητικές επιστολές ότι τα επιδόματα που λάμβανε η μητέρα του Noel θα τελείωναν. 

Η μητέρα του 6χρονου φέρεται στη συνέχεια να ζήτησε από μια άλλη μητέρα να δανειστεί το παιδί της για να προσποιηθεί τον Noel στον γιατρό και να πει ότι είχε covid-19.

Ήταν γνωστό στους συγγενείς της ότι κακοποιούσε και παραμελούσε τον Noel, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας. Ένας συγγενής την είδε να χτυπάει τον Noel για να πιει νερό επειδή δεν ήθελε να βρέξει την πάνα του. Άλλοι συγγενείς είπαν ότι αρνιόταν συχνά νερό και φαγητό επειδή δεν της άρεσε να τον αλλάζει.

Πούλησε τον 6χρονο σε σούπερ μάρκετ ή προσπαθεί να παραπλανήσει την έρευνα

Ένας συγγενής είπε αργότερα στην αστυνομία ότι η μητέρα του 6χρονου είπε στη γιαγιά του, ότι πούλησε τον Noel σε κάποιον σε ένα κατάστημα «Fiesta Market», σύμφωνα με αντίγραφο του εντάλματος έρευνας που εξασφάλισε η Star-Telegram.

Ο αστυνόμος Spencer δήλωσε έκτοτε, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τις φήμες ότι το παιδί πουλήθηκε και πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η μητέρα έκανε τα σχόλια για να παραπλανήσει την έρευνα.

Στο ένταλμα έρευνας, η μητέρα του 6χρονου δεν είπε πότε έγινε η υποτιθέμενη συναλλαγή του παιδιού της, αλλά είπε ότι η γυναίκα στην οποία πούλησε τον Noel απείλησε ότι θα την καταγγείλει στο CPS αν προσπαθήσει να τον πάρει πίσω.

Τί αναφέρουν συγγενείς της μητέρας του 6χρονου

Το ένταλμα έρευνας αποκάλυψε επίσης ότι ο θείος του, ο οποίος είπε στην αστυνομία, ότι είδε την μητέρα του 6χρονου, η οποία είναι αδελφή του, να κακοποιεί το παιδί.

Ο θείος είπε ότι την τελευταία φορά που είδε τον Noel, η οποία ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, ήρθε αντιμέτωπος με την μητέρα του παιδιού όταν την είδε να τον χτυπάει με τα κλειδιά του αυτοκινήτου της αφού ήπιε νερό, επειδή δεν ήθελε να βρέξει την πάνα του.

Η μητέρα έλεγε ότι ο 6χρονος βρίσκεται με τον βιολογικό του πατέρα

Οι Αρχές διενήργησαν έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Wisteria Drive στις 20 Μαρτίου, όπου η μητέρα του 6χρονου είπε στην αστυνομία ότι το αγόρι ήταν με τον βιολογικό του πατέρα στο Μεξικό.

Η αστυνομία δήλωσε ότι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν λόγο να πιστεύουν ότι έλεγε ψέματα, αλλά οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι άρχισε να τους αποφεύγει.

Ο αρχηγός της αστυνομίας έδωσε έκτοτε την ενημέρωση ότι η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας επαλήθευσε ότι δεν υπάρχει αρχείο για το πέρασμα του Noel από τα σύνορα στο Μεξικό. Είπε επίσης ότι ο βιολογικός πατέρας που συνεργάζεται με την έρευνα και δεν έχει δει τον Noel εδώ και καιρό.

Στη συνέχεια, η Rodriguez απέκτησε ταξιδιωτικές βίζες για την ίδια, τον σύζυγό της και τα άλλα έξι παιδιά τους -όλους εκτός από τον Noel- και στις 22 Μαρτίου πέταξε για την Ινδία μέσω Τουρκίας, συνεχίζοντας να αποφεύγει τις ανακρίσεις της αστυνομίας.

Η αστυνομία προσπαθεί να εκδώσει τη μητέρα του 6χρονου πίσω στις ΗΠΑ

Την περασμένη εβδομάδα, εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ήταν ένα μετασκευασμένο υπόστεγο στην πίσω αυλή ενός σπιτιού που ανήκει στον Charles Parson. Η οικογένεια χρησιμοποιούσε επίσης μερικά δωμάτια μέσα στο κυρίως σπίτι. Ο Parson έχει επίσης συνεργαστεί με τους ερευνητές, δήλωσε ο Σπένσερ.

Η αστυνομία εξέδωσε εντάλματα για την μητέρα του 6χρονου για πλημμεληματική κατηγορία για υποβολή ψευδούς αναφοράς και για παραβίαση της αναστολής.

Αλλά η κατηγορία για πλημμέλημα δεν ήταν αρκετή για να στηρίξει την έκδοση, δήλωσε ο Spencer. Ωστόσο, τώρα οι νέες κατηγορίες για κακούργημα σημαίνουν ότι η μητέρα και ο πατριός είναι φυγάδες και μπορούν να εκδοθούν πίσω στις ΗΠΑ, δήλωσε ο Spencer.

Το FBI, το Τμήμα Οικογενειακών και Προστατευτικών Υπηρεσιών του Τέξας, η «Συμμαχία για τα Παιδιά» και το «Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά» συμμετέχουν στην έρευνα.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση