ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό βίντεο - Πατέρας ομολογεί στη γυναίκα του ότι σκότωσε τον γιο τους

«Είναι νεκρός»

Ένας πατέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, μέσω της κάμερας του κουδουνιού του σπιτιού του, εξομολογήθηκε στη σύζυγό του ότι μόλις είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον γιο τους κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Ο Ντέιβιντ Κοντρέρας, 52 ετών, καταγράφηκε από την κάμερα να παραδέχεται ότι σκότωσε τον 22χρονο γιο του, Έρικ, στο σπίτι του στο Μαϊάμι τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με το υλικό που περιήλθε στην κατοχή του Local News 10.

«Δεν αναπνέει. Είναι νεκρός», ακούγεται να λέει ο Κοντρέρας στη σύζυγό του λίγα λεπτά αφότου φέρεται να άνοιξε πυρ στις 3 Νοεμβρίου.

Κάποια στιγμή ο Κοντρέρας εμφανίζεται να σκύβει στο έδαφος και να καλύπτει το πρόσωπό του με το χέρι του. «Δεν φταις εσύ. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε στον αδερφό μου», παρακαλεί τη γυναίκα του, η οποία ακούγεται στη συνέχεια να λέει: «Θα πάει φυλακή».

Ο Κοντρέρας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λίγες στιγμές αφότου μίλησε στη σύζυγό του, εξηγώντας στο τηλεφωνικό κέντρο ότι «μόλις πυροβόλησε τον γιο του».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον Έρικ – έναν φοιτητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα – με τραύματα από όπλο και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο νεαρός είχε γυρίσει σπίτι από το Πανεπιστήμιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τους δικούς του.

Ο Κοντρέρας συνελήφθη και εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου, όπου δήλωσε αθώος στην κατηγορία για φόνο β’ βαθμού, σύμφωνα με τη New York Post.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς ακριβώς η διαμάχη πατέρα-γιου κλιμακώθηκε ώστε να φτάσει στον φόνο.

Ο πατέρας κρατείται χωρίς εγγύηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Μαρτίου.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση