ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούγλης: Φαίνεται ότι τον διόρισε η Αννίτα χωρίς τη συναίνεση κανενός

«Πάρα πολύ σοβαρό, προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα να μάθω» - Τι είπε ο βουλευτής για το δάνειό του

24news team

Υπάρχει κάτι πάρα πολύ σοβαρό που αφορά όλους τους δανειολήπτες, που ο ίδιος το εξετάζει μέσω της Βουλής, ανέφερε ο Δημήτρης Σούγλης μιλώντας στον Alpha και ζητώντας όπως το εξετάσουν επίσης όλοι οι δημοσιογράφοι στα κανάλια.

«Έγινε το μπάχαλο με τις εκποιήσεις και το τι ψήφισε κακώς η Βουλή. Μετά έκαναν άλλη πρόταση που ήταν πάρα πολύ καλύτερη. Ήταν του ΑΚΕΛ με τους Οικολόγους. Πήγε στον Πρόεδρο, ο Πρόεδρος την παρέπεμψε στο Ανώτατο», είπε ο βουλευτής της Άμεσης Δημοκρατίας.

«Τίθεται ένα θέμα τώρα. Προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα να μάθω, ποιος όρισε τον δικηγόρο, τον συνήγορο της Βουλής, χωρίς να κόμματα της Βουλής να συναινέσουν», συνέχισε. Για να προσθέσει: «Φαίνεται ότι είναι η Πρόεδρος, η κ. Αννίτα Δημητρίου. Κακώς έγινε, αν τελικά έγινε έτσι».

Διατύπωσε το ερώτημα, «πού βρίσκεται αυτή η διαδικασία;», συμπληρώνοντας πως «αυτή την ώρα που μιλάμε, οι εκποιήσεις συνεχίζονται και κανενός δεν του καίγεται καρφί».

Το δάνειό του, τα κονκλάβια και οι κλίκες

Απευθυνόμενος προς τους τηλεθεατές της εκπομπής «Alpha Καλημέρα», ο Δημήτρης Σούγλης, ανέφερε πως «δεν σας ξέχασα και πολεμώ για το θέμα των εκποιήσεων. Είμαι και ο ίδιος θύμα και δεν μου πλήρωσε κανένας το δάνειό μου. Η κατάσταση είναι ακόμα όπως την ξέρετε».

Προηγουμένως είχε δηλώσει ωστόσο, με απογοήτευση, πως εντός της Βουλής των Αντιπροσώπων «υπάρχουν κονκλάβια, κλίκες και η δύναμη των μεγάλων κομμάτων που ό,τι θέλουν κάνουν». Πιστεύει δε πως «είναι περιορισμένες οι δυνατότητες του βουλευτή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση