ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό βίντεο: Γιγαντιαίος κροκόδειλος άρπαξε τον εκπαιδευτή του

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα

Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ένας μεγάλος κροκόδειλος με το παρατσούκλι «Hannibal» επιτέθηκε στον εκπαιδευτή του. Ο άτυχος εργαζόμενος στο πάρκο Crocodile Creek στο KwaZulu Natal της Νότιας Αφρικής, βίωσε μια τρομακτική εμπειρία την Κυριακή (10/9). Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση του κροκόδειλου.

Ο εκπαιδευτής που ονομάζεται Σον ταϊζει τους δύο κροκόδειλους, την ώρα που οι επισκέπτες του πάρκου παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Αφού άρπαξε ένα ολόκληρο κοτόπουλο και το έδωσε στον μικρότερο θηλυκό κροκόδειλο, στη συνέχεια κάθισε στην πλάτη του «Hannibal», ενός 78χρονου κροκόδειλου του Νείλου, με μέγεθος 4,8 μέτρα και βάρος 660 κιλά.

Σε αυτό το σημείο ο Σον λέει στο πλήθος: «Αυτός είναι ο μόνος κροκόδειλος στη Νότια Αφρική που μπορώ να καθίσω πάνω του». Τότε ο μικρότερος κροκόδειλος τον πλησιάζει και όταν ο Σον γυρίζει, ο «Hannibal» το αντιλαμβάνεται, γυρίζει το κεφάλι του και επιτίθεται στον εκπαιδευτή.

Ο Σον πέφτει ουρλιάζοντας στο έδαφος. Για καλή του τύχη γλιτώνει με μερικές… τρύπες από τα δόντια του κροκόδειλου και κάποιους μώλωπες. Λίγο αργότερα το πάρκο καθησύχασε τους θεατές, λέγοντας: «Ο Σον έραψε μόνος του τις τρύπες και επέστρεψε στη δουλειά του έπειτα από 20 λεπτά».

Το πάρκο πρόσθεσε: «Η επίθεση έγινε επειδή το θηλυκό κινούνταν πάνω του και ήταν πολύ στριμωγμένο. Έτσι, ενώ ο Σον παρακολουθούσε το θηλυκό, ο «Hannibal» απλώς του υπενθύμισε ότι ήταν εκεί. Αν ο «Hannibal» είχε κάνει σωστά το δάγκωμα, θα ήταν πολύ κακό. Όπως συμβαίνει σε κάθε δουλειά, υπάρχει πάντα πιθανότητα τραυματισμών».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X