ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστική στιγμή για διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία - «Παθαίνει ηλεκτροπληξία...»

Χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές του διαγωνισμού

Τα είδε όλα μια διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία του Μεξικού καθώς επέζησε από μια αρκετά σοκαριστική εμπειρία την Κυριακή, ενώ διαγωνιζόταν στον διαγωνισμό Miss Sahuayo 2022 στο Michoacán. Όλα συνέβησαν όταν η 22χρονη Andrea Granados Victor, φορώντας μια εθνική φορεσιά με φτερά πάνω στην πασαρέλα, άπλωσε το δεξί της χέρι για να πιάσει το μικρόφωνο.

Με το που η συσκευή ήρθε σε επαφή με το δέρμα της, ηλεκτρικά βολτ διαπέρασαν το σώμα της με αποτέλεσμα η κοπέλα να σπαρταρά. «Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία!», φώναξε ο διοργανωτής στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Jam Press. «Η δεσποινίς Andrea μόλις δέχτηκε ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ από το μικρόφωνο. Τη φροντίζουν ήδη» δήλωσε.

Στο viral βίντεο από την εκδήλωση, οι θεατές βλέπουν την 22χρονη διαγωνιζόμενη να προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφαιρέσει το μικρόφωνο. Τελικά, το μοντέλο κατάφερε να απομακρυνθεί από τη συσκευή.

«Ήμασταν σε ζωντανή σύνδεση όταν δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ», δήλωσε μια διαγωνιζόμενη στο πρακτορείο. Τα καλλιστεία έκαναν μια σύντομη παύση, ενώ γιατροί πήγαν στην Victor για να βεβαιωθούν ότι ήταν καλά. Η Victor δεν τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη εγκαύματα μόνο στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο, ανέφερε ο τοπικός ιστότοπος Mexico Detail Zero. Χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές του διαγωνισμού για την έλλειψη ασφάλειας και την κακή προετοιμασία που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή μιας από τις διαγωνιζόμενες.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X