ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστική καταγγελία: Ξυλοκόπησαν μαθήτρια και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Ελλάδα: Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας για bullying σε βάρος της κόρης της

Θύμα bullying έπεσε μία μαθήτρια Γυμνασίου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όπως καταγγέλλει η μητέρα της. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν ανατριχίλα ενώ, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, έχει ενημερώσει και τη διεύθυνση του σχολείου και τη δευτεροβάθμια χωρίς να έχει υπάρξει καμία αντίδραση.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της μαθήτριας Γ’ Γυμνασίου, η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές και πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές του σχολείου. Μάλιστα, το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ειδικότερα, η μητέρα έχει ενημερώσει το σχολείο αναφέροντας ότι το παιδί έχει υποστεί στο παρελθόν κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα της και συνεχείς απειλές. «Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις μου ότι πέφτει θύμα, αδιαφορείτε» σημειώνει απευθυνόμενη στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Της έστησαν καρτέρι και την χτυπούσαν στο κεφάλι»

Όπως λέει η μητέρα του παιδιού, το περιστατικό του ξυλοδαρμού τη δεύτερη φορά, έγινε πριν περίπου δέκα ημέρες και ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα με το πρόσωπό της κόρης της αλλά και της μαθήτριας που τη χτυπάει.

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μια πιτσαρία όπου ήταν πίσω από το δημαρχείο και μια άλλη κοπέλα της τραβούσε τα μαλλιά και τη χτυπούσε στο κεφάλι. Το βίντεο το τραβούσε μια τρίτη κοπέλα η οποία σε συνεννόηση με τη δράστιδα το ανέβασαν στο TikTok» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χατζάκος.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X