ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύμα επιδειξία: «Τον είδα να αυνανίζεται, τρελάθηκα, άρχισα να φωνάζω» (vid)

«Ήταν τελείως ατάραχος, με την ίδια παγωμένη έκφραση έφυγε»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κοντά στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο όπου την παρενόχλησε δύο φορές ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη μετά το σοκαριστικό περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, περιγράφει ένα από τα θύματα.

«Ήταν 12 Νοεμβρίου, 4 παρά 10 το απόγευμα όταν γύριζα με την αδερφή μου στο σπίτι. Είδαμε τότε ένα αυτοκίνητο που έκοψε μόλις μας είδε και σταμάτησε λίγο πιο πάνω από το σπίτι» περιγράφει η γυναίκα στο Mega.

«Προχωρώντας φτάνουμε μπροστά στο αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού και βλέπω να έχει βγάλει κανονικά το μόριό του και να αυνανίζεται. Τα έχασα, του είπα τι κάνεις εκεί, ήταν τελείως ατάραχος, ούτε να τρομάξει ούτε τίποτα» είπε η νεαρή γυναίκα.

«Πήρα αμέσως το 100 και μίλησα με μια αστυνομικό και της έδωσα το χρώμα και τον αριθμό του αυτοκινήτου. Είπα τι έκανε και μου είπαν ότι θα κάνουν ότι χρειάζεται και να μην ανησυχώ» σημείωσε η καταγγέλλουσα,

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν έγινε τίποτα, καθώς ο ίδιος νεαρός βρέθηκε ένα μήνα μετά πάλι στο ίδιο σημείο, κάνοντας τις ίδιες πράξεις.

«Τη δεύτερη φορά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν νύχτα, ήταν 17:30. Κατέβαινα πάλι την οδό του σπιτιού μου. Είδα ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή τη μεγάλα σκάλα, όπως φτάνω κοντά του του είπα αν μπορεί να την κλείσει παρακαλώ γιατί δεν έβλεπα. Είδα πάλι τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται. Εκεί τρελάθηκα, άρχισα και φώναζα, τότε βάζει μπρος το αυτοκίνητο και με την ίδια παγωμένη έκφραση έφυγε» πρόσθεσε η γυναίκα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X