ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει η οικιακή βοηθός - «Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου, νευρίαζα και τους σκότωνα»

Το χρονικό των ανατριχιαστικών δολοφονιών που διέπραξε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο

Στην ομολογία της για τους φόνους ηλικιωμένων στη Ρόδο, η 45χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς, περιγράφει πώς διέπραξε τις δολοφονίες αλλά και τους λόγους, λέγοντας ότι έχει σχιζοφρένεια, ότι δεν έπαιρνε τα φάρμακά της και πως σκότωνε τους ηλικιωμένους από τα νεύρα της.

Η 45χρονη οικιακή βοηθός, που ομολόγησε ότι διέπραξε τη δολοφονία της 75χρονης γυναίκας στη Ρόδο, είπε στους αστυνομικούς:

«Πριν ένα χρόνο περίπου πρόσεχα την (σ.σ. αναφέρει όνομα ηλικιωμένης). Όταν πέθανε με πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός της 75χρονης και μου είπε να προσέχω τη θεία του. Πριν 10 μέρες περίπου μίλησα πάλι με τον ανιψιό και είπαμε να προσέχω τη θεία του. Συμφωνήσαμε να μου δίνει 500 ευρώ το μήνα, θα έμενα μέσα στο σπίτι μαζί της, αυτός θα έφερνε τα τρόφιμα και ότι άλλο χρειαζόμουν και ξεκίνησα να μένω εκεί μαζί της. Η κυρία Φ… ήταν παράξενη είχε ιδιοτροπίες , την πρόσεχα πολύ καλά και πίναμε καφέ μαζί και τα βρίσκαμε.

Όταν ήμουν στη Λέρο, όπως προανέφερα ο γιατρός είχε γράψει στο βιβλιάριο ότι έχω σχιζοφρένια και ότι θα πρέπει να παίρνω φάρμακα. Εγώ επειδή όταν πίνω τα χάπια δε μπορώ να κάνω δουλειές και αισθάνομαι εξάντληση δεν τα έπινα, τα παρατούσα και που και που έπινα από κανένα . Αυτή την περίοδο δεν έπινα τα φάρμακα. Και η αδερφή μου όταν με ρωτούσε αν πίνω τα φάρμακα μου της απαντούσα ότι τα πίνω. Χθες το βράδυ δεν ήμουν καλά , ήπια ένα φάρμακο και ξάπλωσα να κοιμηθώ μαζί με την 75χρονη καθώς κοιμόμαστε μαζί στο ίδιο κρεβάτι».

Σοκαριστικά είναι όσα αναφέρει η οικιακή βοηθός, μιλώντας για το πώς σκότωσε την 75χρονη γυναίκα, πνίγοντάς τη με μαξιλάρι, επειδή, όπως λέει, δεν άντεχε το μουρμουρητό και δεν είχε πάρει τα φάρμακά της.

Ειδικότερα, η 45χρονη είπε:

«Όλο το βράδυ η Φ. μουρμούριζε και με έλεγε Κατερίνα. Εγώ της έλεγα ότι δεν είμαι η Κατερίνα και είμαι η …. Μετά συνέχισε και της είπα «μου» και μου έλεγε «μούξινος» και όλο το βράδυ δεν με άφησε να κοιμηθώ καθόλου.

Το πρωί επειδή δεν άντεχα το μουρμουρητό και επειδή είχα κόψει τα φάρμακα έβαλα το ένα χέρι μου στη μύτη της και το άλλο στο στόμα της και προσπάθησα να την πνίξω.

Αυτή μούγκριζε και μετά πήρα το μαξιλάρι και το έβαλα στο κεφάλι της μέχρι που πέθανε.

Αμέσως πήρα το 100 τηλέφωνο, είπα τα στοιχεία μου και είπα ότι σκότωσα τη Φ. και να έρθουν από εκεί.

Μετά με πήρε ο ανιψιός τηλέφωνο όπως έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο για να ρωτήσει πως πάει με την Φ. και εγώ του εξήγησα τι έγινε και αυτός έκλαιγε στο τηλέφωνο.

Όταν έκανα όλα αυτά στην ηλικιωμένη βρισκόταν ανάσκελα στο κρεβάτι αλλά ήταν ξύπνια, δεν κοιμόταν. Κουνούσε τα χέρια της αλλά δε μπορούσε. Εγώ λυπάμαι για όλα αυτά που έκανα, δεν ήθελα να κάνω κακό στη γυναίκα. Όλα έγιναν γιατί έκοψα τα φάρμακα και πρέπει να τιμωρηθώ. Αυτό δεν το έκανα γιατί είχα κακία απέναντί της, το έκανα γιατί έκοψα τα φάρμακα. Ζητώ συγνώμη. Πάνω στα νεύρα μου όπως βάσταγα το μαξιλάρι δεν θυμάμαι πόση ώρα πήρε όλο αυτό».

«Όταν ήταν ο γιος μου ενός έτους περίπου είχα κόψει τα φάρμακά που έπαιρνα και προσπάθησα να τον πνίξω»

Στην ερώτηση των αστυνομικών εάν έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για κάτι, απάντησε: «Όταν ήταν ο γιος μου ενός έτους περίπου είχα κόψει τα φάρμακά που έπαιρνα και προσπάθησα να τον πνίξω. Τότε με έκλεισαν στο ψυχιατρείο».

«Κατηγορήθηκες άλλη φορά και αν ναι, για ποια αιτία;

Ναι γιατί όταν ήταν ο γιος μου… ενός χρονών περίπου είχα κόψει τα φάρμακα που έπαιρνα και προσπάθησα να τον πνίξω.

Τότε με έκλεισαν στο ψυχιατρείο.

Πριν δύο χρόνια περίπου η φίλη μου η …. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν θέλω δουλειά ξέρει έναν άνθρωπο που ψάχνει γυναίκα για να προσέχει τη μάνα του. Εγώ επειδή ήθελα να φύγω από τα Κρητικά που πρόσεχα μία γυναίκα της είπα ότι ενδιαφέρομαι και πήγα και γνώρισα τον ….τον γιο της …

Αφού μιλήσαμε συμφωνήσαμε να μου δίνει 650 ευρώ και να μένω μέσα στο σπίτι μαζί με την μάνα του και να την φροντίζω. Στο σπίτι που βρισκόταν στις Καλυθιές έμενα εγώ μαζί με την …

Ο γιος της έμενε σε άλλο σπίτι με την γυναίκα και τα παιδιά του. Ερχόταν κάθε μέρα στις 19.00 και καθόταν μαζί της μέχρι τις 22.00 και εγώ ήμουν ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω και να πάω τις βόλτες μου.

Την … την πρόσεχα σχεδόν έναν χρόνο».

Ρόδος: Η οικιακή βοηθός σκότωσε τη γυναίκα που πρόσεχε και μετά πήγε στην κηδεία της

«Περνάγαμε καλά μαζί και κοιμόμασταν δίπλα δίπλα σε σε δύο ενωμένα μονά κρεβάτια και της κρατούσα το χέρι. Τη φρόντιζα, της έκανα μπάνιο κάθε δύο μέρες, της έβαζα κρέμες δικές μου και την είχα σε πολύ καλή κατάσταση.

Είχε κολίτιδα και ζάχαρο. Πέρυσι τον χειμώνα μετά τα Χριστούγεννα την έπιασε ο κορωνοιός. Μια μέρα, δεν έπινα πάλι τα χάπια μου. Έπινα αλομπερτίν των πέντε και ακινιτό των τεσσάρων γιατί ο γιατρός είχε γράψει στο βιβλιάριο ότι έχω σχιζοφρένεια. Τότε πήρα μια σύριγγα έβαλα μέσα από το γιαούρτι που της έφερε ο γιος της και μετά έβαλα ζάχαρη ή μέλι και την τάισα. Αφού την τάισα το βράδυ, το πρωί έβγαλε από το στόμα της λίγο από το γιαούρτι με την ζάχαρη ή το μέλι και μετά φώναξα τον γιο της.

Αυτός ήρθε στο σπίτι κάλεσε το ΕΚΑΒ και την πήγαν στο νοσοκομείο όπου και πέθανε μετά από μία εβδομάδα. Την τάισα έτσι γιατί δεν έτρωγε από τότε που κόλλησε τον κορωνοιό και ήθελα να την ταΐσω με κάποιον τρόπο. Μετά την …. Πήγα και έπιασα δουλειά σε μια άλλη κοπέλα την …. Αλλά έφυγα από εκεί και πήγα και έπιασα δουλειά στην ….που την φωνάζουν…. Αυτή έμενε με τον άντρα της τον …στο Φαληράκι. Εγώ έμενα μαζί τους στο σπίτι αλλά σε άλλο δωμάτιο από την … με τον … Εκεί έμεινα από τις Απόκριες περίπου μέχρι το Πάσχα. Η … έπασχε από άνοια και ήταν μόνιμα κατάκοιτη στο κρεβάτι. Ήταν πολύ βαριά πάνω από 100 κιλά. Όταν έλειπε ο ….πότε-πότε την έδερνα. Έτσι μου ερχόταν γιατί δεν έτρωγε το φαγητό της και νευρίαζα γιατί δε έπινα και τα φάρμακα μου. Ο …. Δεν ήξερε ότι την έδερνα και πιστεύω ότι εγώ ευθύνομαι για τον θάνατο της.

Γιατί την χτυπούσα στο κεφάλι. Πιστεύω ότι φταίω εγώ που πέθανε γιατί την είχα χτυπήσει 5-6 φορές στο κεφάλι και δεν την τάιζα σωστά. Μετά τον θάνατο της πήγα και στην κηδεία και την επόμενη μέρα».

Ρόδος-οικιακή βοηθός: Ένα μεσημέρι πήρα μια σύριγγα, έβαλα νερό και χάπια και της τα έβαλα μέσα στο στόμα

«Πριν 10 χρόνια περίπου είχα βγει από το ψυχιατρείο της Λέρου και έμενα στο σπίτι του …., ο οποίος έχει πεθάνει τώρα , αλλά δεν πέθανε από τα χέρια μου, πέθανε στο νοσοκομείο. Τότε φρόντιζα την …., καθάριζα το σπίτι γιατί είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Η ….ζούσε στο Λακκί μαζί με τον άντρα της τον …. Έμενε σε ένα διαμέρισμα και από κάτω, στο κάτω διαμέρισμα , έμενε η κόρη της με τον άντρα της. Εκεί καθάριζα κανένα τρίμηνο και με πήγαινε ο …. Το πρωί. Μετά τσακώθηκε με τον …., έφυγα από το σπίτι του και με φιλοξενούσαν για 2-3 μέρες ο … με την ….

Εγώ κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με την …. Αφού πέρασαν 3 μέρες που βρισκόμουν εκεί, ένα μεσημέρι πήρα μια σύριγγα έβαλα μέσα νερό και χάπια που έπαιρνε της πίεσης και τα έλιωσα ανακινώντας την σύριγγα και μετά της τα έβαλα με την σύριγγα μέσα στο στόμα και αυτή μελάνιασε και έμεινε. Τότε πέθανε και πήρα τηλέφωνο την κόρη τη … ‘Ήρθε στο σπίτι και την βρήκε πεθαμένη. Ειδοποίησε τον άντρα της και τον πατέρα της και ήρθαν και αυτοί. Μετά ήρθε το γραφείο τελετών και την πήρε. Την άλλη μέρα πήγα στην κηδεία και φόρεσα και μαύρα».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X