ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Ζευγάρι σκότωσε έγκυο και της πήρε το μωρό από την κοιλιά

Η 20χρονη απήχθη και δολοφονήθηκε από ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να κάνει δικά του παιδιά

Μια σοκαριστική εικόνα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί στην πολιτεία Veracruz στο Μεξικό, όταν βρήκαν μία 20χρονη έγκυο γυναίκα άγρια δολοφονημένη, με την κοιλιά της ανοιγμένη και το έμβρυο να λείπει.

Η Rosa Isela Castro Vazquez απήχθη και δολοφονήθηκε από ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να κάνει δικά του παιδιά.

Η γυναίκα δολοφόνος συναντήθηκε με την άτυχη 20χρονη έγκυο στον 8ο μήνα κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, με το πρόσχημα ότι ήθελε να της δώσει ρούχα για το μωρό της.

Στη συνέχεια το ζευγάρι απήγαγε την κοπέλα και την δολοφόνησε, ενώ της άνοιξαν την κοιλιά και πήραν το έμβρυο. Μετά την φρικιαστική τους πράξη, ο άνδρας και η σύντροφός του πέταξαν το πτώμα σε κάποιο σημείο, όπου το βρήκαν οι αστυνομικοί.

Από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή του αεροδρομίου οι αρχές εντόπισαν το φονικό ζευγάρι και τους συνέλαβε στις 4 Δεκεμβρίου, αφού βρήκαν στο σπίτι τους ένα νεογέννητο μωρό.

Το έμβρυο – ένα κοριτσάκι – είχε επιβιώσει από την άγρια αφαίρεσή του από την μήτρα της μητέρας του και βρέθηκε καλά στην υγεία του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μια 29χρονη γυναίκα στο Τέξας δολοφόνησε την έγκυο φίλη της και της πήρε το έμβρυο από τη μήτρα για να προσπαθήσει να το περάσει ως δικό της

Η Taylor Parker, 29 ετών, καταδικάστηκε σε θάνατο για το διπλό έγκλημά της.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X