ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ: Την κρατούσε για 31 χρόνια ως «σκλάβα του έρωτα»

«Ο δράστης εξαπάτησε το θύμα για να εγκαταλείψει το σπίτι της»

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Βενεζουέλας η αποκάλυψη ότι ένας άνδρας κρατούσε επί 31 ολόκληρα χρόνια μια γυναίκα ως σκλάβα του σεξ σε διαμέρισμα στην πόλη Μαρακάι, κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, το Καράκας.

Η εισαγγελία της Βενεζουέλας απήγγειλε στον Ματίας Σαλαζάρ κατηγορίες για άσκηση σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας στο θύμα, μια 49χρονη γυναίκα ονόματι Μορέλα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. «Ο δράστης εξαπάτησε το θύμα για να εγκαταλείψει το σπίτι της», πριν από τρεις δεκαετίες, είπαν οι εισαγγελείς. Ο Σαλαζάρ συνελήφθη και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της πόλης. Όπως αποκάλυψαν στο Reuters περίοικοι, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν από το φόβο μήπως οι Αρχές τους χαρακτηρίσουν συνενόχους του δράστη, ο Σαλαζάρ ζούσε επί χρόνια με μια άλλη γυναίκα και την κόρη του σε κτίριο στην απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου κρατούσε ως σκλάβα του σεξ τη 49χρονη,. Αρκετοί εξ’ αυτών είπαν ότι δεν είχαν παρατηρήσει τίποτε ασυνήθιστο όλα αυτά τα χρόνια κι ότι ο Σαλαζάρ ήταν πάντα ευγενικός απέναντί τους.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενο υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο πελάτης του είναι αθώος και θύμα μιας δυσφήμησης από ΜΜΕ. Η πρώην σκλάβα του σεξ απέδρασε από το διαμέρισμα στις 24 Ιανουαρίου και κατέφυγε σε μια κρατική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών, αλλά τη σοκαριστική υπόθεση έφερε στο φως στις 5 Φεβρουαρίου ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Cronica Uno της Βενεζουέλας. Η Μορέλα επέστρεψε στη συνέχεια στο διαμέρισμα συνοδεία εισαγγελέων. «Βρήκαν τρεις αλλαξιές ρούχα της μέσα στο διαμέρισμα, κάποια ζευγάρια παλιά παπούτσια, ένα διπλό κρεβάτι, έναν παλιό ανεμιστήρα και μια τηλεόραση», είπε ένας από τους περιοίκους. «Πολλοί μας επιτίθενται, ρωτάνε γιατί δεν καταγγείλαμε αυτό που συνέβαινε στις Αρχές, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζαμε τίποτε», συμπλήρωσε.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X