ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ με την τραγωδία και τον 33χρονο νεκρό από ναυτική φωτοβολίδα

Πώς έγινε το δυστύχημα στο καρναβάλι

Σε σοκ βρίσκονται άπαντες στο Λασίθι στην Κρήτη από την αδιανόητη τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του από μια ναυτική φωτοβολίδα.

Οι τρεις φίλοι, ανάμεσά τους και ο άτυχος Μανώλης που έχασε την ζωή του, όλοι 33 ετών, βρίσκονταν περίπου στις 23:30 το βράδυ της Κυριάκης (17/3) , στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη συμμετέχοντας στις αποκριάτικες εορταστικές εκδηλώσεις. Εκεί άναψαν περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες.

Η φωτοβολίδα τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα

Ο άτυχος Μανώλης, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της ΕΛ.ΑΣ. , στην προσπάθεια του να ανάψει μια ναυτική φωτοβολίδα, αυτή εξερράγη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα. Άμεσα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου μετά από μισή ώρα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Είχε τραυματιστεί ξανά ο 33χρονος στο παρελθόν

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι ο 33χρονος Μανώλης, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε τραυματιστεί στα άνω άκρα με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν.

Τι εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας creta24.gr, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη καεί.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και ένας εκ των δύο παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, οι οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει.

Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν επίσης ληγμένη.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση