ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Γονείς κρέμασαν ανάποδα για 30 λεπτά το αγόρι της κόρης τους (vid)

Δεν τον ενέκριναν

Σε μια απίστευτη πράξη προχώρησαν οι γονείς μιας 20χρονης στην Ινδονησία. Συγκεκριμένα, η κοπέλα διατηρεί σχέση με έναν 23χρονο και μάλιστα μένουν μαζί. Ωστόσο, την σχέση αυτή δεν την εγκρίνουν οι γονείς της, που την πίεσαν να γυρίσει στο σπίτι, αφού λέγεται πως η νεαρή έσπασε ένα έθιμο που θέλει τα ζευγάρια να πρέπει να πάρουν την έγκριση των γονιών για να μείνουν μαζί.

Ο Mario Natriti μετακόμισε με την Desiana στην επαρχία Ανατολικής Nusa Tenggara της Ινδονησίας στις 20 Οκτωβρίου. Οι εξοργισμένοι γονείς ανάγκασαν την κόρη τους να επιστρέψει στο σπίτι τους πριν ανακρίνουν τον Μάριο, τον κρέμασαν ανάποδα!

Ο Μάριο παρέμεινε σε αυτή την θέση για μισή ώρα, όταν τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του και παραπονέθηκε για σοβαρό πονοκέφαλο όταν επέστρεψε στο σπίτι. Η οικογένειά του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα του χαρακτήρισε το περιστατικό ως «απάνθρωπη κακοποίηση» κατά του γιου της. «Είδα τον γιο μου να αντιμετωπίζεται σαν ένα ζώο.

Όχι μόνο κρεμάστηκε ανάποδα, αλλά χτυπήθηκε επίσης αρκετές φορές», τόνισε. Η μητέρα ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και τους παρείχε αντίγραφο του βίντεο ως απόδειξη.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X