ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Άνδρας χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο πρώην σύντροφό του

Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες

Στον εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ένας 37χρονος ο οποίος κατηγορείται οτι χτύπησε στην κοιλιά την έγκυο πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας, πλησίον του κέντρου απεξάρτησης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών – ΟΚΑΝΑ, επί της οδού Λαγκαδά.

Ο 37χρονος υπήκοος Αρμενίας, φέρεται να είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την 33χρονη Ελληνίδα, πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια να την χτύπησε στην κοιλιά, παρότι εγκυμονεί στον 5ο μήνα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο του πέρασαν χειροπέδες και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος εγκύου, όπως και για ενδοοικογενειακή απειλή. Η 33χρονη και το παιδί που κυοφορεί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ το πρώην ζευγάρι φέρεται να είναι πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών.

«Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες που δείχνουν οι ειδήσεις»

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε το βράδυ της Κυριακής μιας 26χρονη μητέρα στον Βόλο, η οποία έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον σύντροφό της και μάλιστα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Ο 36χρονος άνδρας, σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι, λέγοντας ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η 26χρονη τραυματίστηκε και στο πόδι, πιθανότατα από σπασμένο βάζο. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X