ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Στο χειρουργείο το 8χρονο αγοράκι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην κοινότητα της Στρατονίκης στη Χαλκιδική από το άγριο έγκλημα που συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το θύμα έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα, ενώ ένα και μοναδικό τραύμα στο πρόσωπο έφερε ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου. Σύμφωνα με το grtimes, η νεκροτομή στις δύο σορούς θα γίνει αύριο, Τρίτη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Η τραγωδία σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού του ζευγαριού, μέσα στη μονοκατοικία της οικογένειας. Το άψυχο σώμα της 39χρονης γυναίκας βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο και η σορός του 36χρονου άνδρα σε άλλο χώρο. Κατά τις ίδιες πηγές, στο σπίτι εντοπίστηκαν πατημασιές με ίχνη αίματος που σημαίνει ότι το 8χρονο παιδί περιφερόταν για αρκετή ώρα στον χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση του ζευγαριού δεν ήταν αρμονική και υπήρχαν καβγάδες του άνδρα με τη σύζυγό του.

Στο χειρουργείο το 8χρονο αγοράκι

Νωρίτερα, το thesstoday μετέδωσε ότι το 8χρονο αγοράκι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης, ενώ έχει εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X