ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκάνδαλο για τον Γουέιν Ρούνεϊ -Σε «καυτά» στιγμιότυπα με 3 νεαρές γυναίκες

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Σε μπελάδες βρίσκεται ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γουέιν Ρούνεϊ, μετά από φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στα social media και τον δείχνουν με τρεις ημίγυμνες γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο και δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως του την είχαν «στήσει» και έκανε τα παράπονά του στην αστυνομία.

Οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον παντρεμένο – με 4 παιδιά – πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ με τα χέρια του γύρω από τη μέση μιας άγνωστης γυναίκας σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Άλλες εικόνες δείχνουν τον Ρούνεϊ να κοιμάται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με τουλάχιστον δύο ημίγυμνες γυναίκες δίπλα του.


Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάρταρε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής με το μοντέλο του Snapchat Τέιλερ Ράιαν και τις φίλες της, Ελίζ Μέλβιν και Μπρουκ Μόργκαν, όλες τους 21 ετών. Αργότερα, σε άλλη φωτό, φαίνεται να έχει λιποθυμήσει καθώς τα κορίτσια ήταν με τα εσώρουχά του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στο Μάντσεστερ. Κάποια από αυτές μάλιστα, τράβηξε ένα στιγμιότυπο με τα οπίσθιά της δίπλα στον ποδοσφαιριστή και την πόσταρε στο διαδίκτυο. Μια άλλη που έγινε viral χθες, τον δείχνει να έχει κλίνει επικίνδυνα προς μία ξανθιά γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με την The Sun, επικαλούμενη φίλους, ο Γουέιν Ρούνεϊ και οι φίλοι του προσκάλεσαν τις γυναίκες στο VIP σημείο του αποκλειστικού κλαμπ ChinaWhite στο Μάντσεστερ το Σάββατο το βράδυ. Όπως δήλωσε κάποιος στην εφημερίδα: «Τα κορίτσια γιόρταζαν τα γενέθλια μιας φίλης. Λατρεύουν το Chinawhite και είναι πάντα εκεί αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν την τύχη τους, όταν τους προσκάλεσαν. Πέρασαν κάποιες ώρες μαζί του και με τους φίλους του προτού φύγουν».

«Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή»

Όπως αναφέρει η The Sun, μετά ο Ρούνεϊ συνοδευόμενος από δύο φίλους του πήγαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου των κοριτσιών. «΄Τα κορίτσια πέρασαν μια πολύ όμορφη νύχτα και είπαν ότι ο Γουέιν και οι φίλοι του ήταν υπέροχοι. Λατρεύουν τα πάρτι, αλλά αυτή πρέπει να ήταν η πιο άγρια νύχτα της ζωής τους. Δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή – ήταν απλά μια υπέροχη βραδιά. Ο Γουέϊν τις έκανε συνέχεια κομπλιμέντα, αλλά τίποτα δε συνέβη».

Viral οι φωτογραφίες στα social media - Για «στημένη» φάση κάνει λόγο ο Ρούνεϊ

Ωστόσο, αφότου οι φωτογραφίες έγιναν viral στα social media, o Γουέιν Ρούνεϊ κάλεσε την αστυνομία, έξαλλος που τον φωτογράφησαν χωρίς την άδειά του την ώρα που κοιμόταν, και φοβούμενος πως ήταν στημένο όλο αυτό.

Η Τέιλερ, η οποία έχει 13.000 οπαδούς στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της που κάθεται με τον Ρούνεϊ στον καναπέ. Χρησιμοποίησε ένα φίλτρο για να διακοσμήσει κάποια από τα στιγμιότυπα με την λέξη «χαριτωμένη» σε όλο το πρόσωπό της. Μια άλλη δείχνει τον πρώην ποδοσφαιριστή με μαύρο φούτερ και τζιν να κουνάει το χέρι του στον αέρα κρατώντας ένα ποτήρι κρασί.
Ωστόσο, ο παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών αργότερα λιποθύμησε, με τα κορίτσια να αποφασίζουν να τραβήξουν μερικές ακόμη φωτογραφίες για πλάκα. Στη μία κάνουν το σημάδι της ειρήνης δίπλα στον ποδοσφαιριστή που είναι λιπόθυμος, ενώ σε μια άλλη τον δείχνουν ποζάρουν με τα εσώρουχα στο κρεβάτι με τη λεζάντα: «Ο κοιμισμένος Γουέιν».

Όπως λέει ο φίλος: «Όλοι περνούσαν καλά χορεύοντας με τον Γουέιν και τους φίλους του και πόσταραν γι’ αυτό στο Snapchat, αλλά δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε όταν λιποθύμησε. Αποφάσισαν να κάνουν λίγη πλάκα». Ο Γουέιν Ρούνεϊ έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου αμέσως μόλις ξύπνησε χθες το πρωί. Όπως λέει ο φίλος: «Ο Γουέιν έφυγε αμέσως. Ήταν πολύ σκληρός. Δεν έκατσε να τα πούνε. Απλά σηκώθηκε και έφυγε. Έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του για να πάει να τον πάρει. Τότε τα κορίτσια άρχισαν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες στα social media και έγιναν αμέσως viral.

Προσπάθειες για να σώσει το γάμο του - Ο όρκος του να κόψει το αλκοόλ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τη σύζυγό του Κολίν

Την ίδια ώρα, πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπαθούσε να «κόψει το αλκοόλ» για να σώσει το γάμο του, μετά από μια σειρά σκανδάλων ενώ έπαιζε για την DC United στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και όταν ήταν στην Αγγλία. Είχε δηλώσει ότι θα έκοβε το αλκοόλ όταν θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019.

Μάλιστα, ακόμη και η σύζυγός του, με την οποία είναι ζευγάρι από το σχολείο, Κολίν, η οποία είχε γίνει θέμα όταν ξεκατινιάστηκε με την Ρεμπέκα Βάρντι, σύζυγο άλλου ποδοσφαιριστή, φέρεται να τους είχε ζητήσει επανειλημμένως να αναζητήσει βοήθεια για το θέμα του με το αλκοόλ. Πηγές αναφέρουν στην The Sun πως ήθελε ένα «νέο ξεκίνημα» και πως «γνωρίζει ότι το κόψιμο αυτής της ανθυγιεινής συνήθεια θα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση