ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε καταστολή ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι για τον 31χρονο αστνομικό των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Σημειώνεται πως στο χτεσινό ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αναφερόταν περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία την ανάνηψης αφού όταν έφθασε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός δεν είχε τις αισθήσεις του, 25 λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή, όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε μία πολύωρη επέμβαση για να αφαιρεθεί από το πόδι του μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Το χρονικό

Ήταν λίγο πριν από τις 22:00 χθες το βράδυ, όταν περίπου 150 οπαδοί βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο και πέταξαν πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με τη χρήση χημικών.

Φωτοβολίδα που πέταξαν οπαδοί χτύπησε αστυνομικό, 31 ετών, στον μηρό με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα. Αυτήν την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Σημειώνεται, ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης άνοιξε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν από τη πρώτη στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός, Κώστας Κατσαφάδος, και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση