ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σε βάζουν να προπληρώσεις και δεν σε εξυπηρετούν»

Νέες καταγγελίες για το ινστιτούτο της απάτης

«Πάλι εσείς; Πόσα άτομα πρέπει να σας κάνουν μήνυση για να σταματήσετε να εξαπατάτε τον κόσμο;» ανέφεραν οι δυο αστυνομικοί που μετέβησαν στο κέντρο αισθητικής έπειτα από την καταγγελία της Χριστίνας Βίτα. Η ίδια, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, είχε επισκεφτεί το εν λόγω ινστιτούτο για υπηρεσίες laser πριν από δυο μέρες.

Πρόκειται για το ίδιο κέντρο αισθητικής που είχε εξαπατήσει συνταξιούχο αστυνομικό από τον οποίο απέσπασαν μισό εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να καταθέσει εναντίον των υπευθύνων της επιχείρησης, μήνυση και αγωγή. Ένας άλλος πελάτης που πήγε για αδυνάτισμα έφτασε στο σημείο να κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας διότι είχε χάσει όλα τις οικονομίες του, περίπου 70.000 ευρώ, ενώ σε άλλη περίπτωση πρώην υπάλληλος του ινστιτούτου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού επειδή τόλμησε να δουλέψει σε ανταγωνιστική επιχείρηση.

«Οι αστυνομικοί που ήρθαν εκεί μου είπαν, "κοπέλα μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα σε αυτό το κέντρο αισθητικής για παρόμοια περιστατικά"»

Στην περίπτωση της Χριστίνας Βίτα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια στο βίντεο της, οι υπεύθυνοι του «δερματολογικού κέντρου» την έβαλαν να καθίσει σε ένα καναπέ επί μιάμιση ώρα προκειμένου να κάνει συνεδρίες αποτρίχωσης με laser.

@bitaxris19

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Xristina Bita

«Δεν έρχεται ποτέ η σειρά σου, σου ζητάνε να αλλάξεις το ραντεβού σου ενώ, στο μεταξύ σε έχουν βάλει να προπληρώσεις το πακέτο που έχεις επιλέξει. Ξαναπάς και πάλι τίποτα. Δεν σου επιστρέφουν ποτέ πίσω τα λεφτά. Οι αστυνομικοί που ήρθαν εκεί μου είπαν, "κοπέλα μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα σε αυτό το κέντρο αισθητικής για παρόμοια περιστατικά"», αναφέρει η ίδια στο TikTok.

Όμως θύμα απάτης, όπως αποκάλυψε η ίδια, λίγες ώρες μετά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έπεσε και η φιναλίστ του περσινού διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς- Μις Ελλάς, Κωνσταντίνα Σωτηρίου.

@c__sotiriou #συρραφή με τον χρήστη @Xristina Bita εννοειται πως καθε μερα παει η αστυνομια #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Constantina

Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρει για το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής ότι, «Την πάτησα και εγώ από influencers που το διαφήμιζαν. Πριν τα Χριστούγεννα είχα δει μια προσφορά για laser αποτρίχωσης total body που ήταν σε πολύ καλή τιμή και έτσι είπαμε με την αδερφή μου να την πάρουμε. Πάει η αδερφή μου κλείνει τις έξι συνεδρίες, τις οποίες και προπληρώνει ενώ μετά την πάνε σε ένα άλλο γραφείο και καταφέρνουν να την κάνουν να προπληρώσει κι άλλες έξι συνεδρίες. Στη συνέχεια πάνω και εγώ για να πάρω την προσφορά και ταυτόχρονα είχα κλείσει και ραντεβού για να ξεκινήσω. Με καθυστέρησαν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να φύγω διότι έπρεπε να βρίσκομαι σε μια φωτογράφιση. Όταν ζήτησα να μεταφέρω το ραντεβού μου, μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμο μετά από ενάμιση μήνα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι ζητήσαμε επιστροφή των χρημάτων μας. Τα λεφτά βέβαια δεν μας τα έδωσαν ποτέ..».

Την ίδια στιγμή και άλλες καταγγελίες για το συγκεκριμένο ινστιτούτο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

 

@nefelolita #συρραφή με τον χρήστη @Xristina Bita #foryou #foryourpage #fyp #foryourpg #foryougreece #foryoupage #ermou8 ♬ πρωτότυπος ήχος - nefelolita

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X