ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το χωριό δεν έχουν γεννηθεί αγόρια εδώ και 10 χρόνια

Οι κάτοικοι του χωριού, δεν μπορούν να αποδώσουν κάπου αυτού του είδους το ανορθόδοξο

Ούτε ένα, ούτε δύο χρόνια αλλά μία ολόκληρη δεκαετία δεν έχει γεννηθεί κανένα αγόρι στη μικρή αγροτική κοινότητα του Miejsce Odrzanskie, στην Πολωνία.

Γεγονός που όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητο από τα media της χώρας, τόσο κατά τις τελευταίες απογραφές πληθυσμού όσο και από το γεγονός ότι εδώ και χρόνια το χωριό στέλνει αποκλειστικά κορίτσια στους ετήσιους διαγωνισμούς για εθελοντές πυροσβέστες.

Οι κάτοικοι του χωριού ωστόσο, δεν μπορούν να αποδώσουν κάπου αυτού του είδους το ανορθόδοξο, παρά μόνο στη σύμπτωση.

Μάλιστα οι αυτοδιοικητικές αρχές της ευρύτερης περιοχής έχουν δεσμευθεί ότι θα δοθεί χρηματικό έπαθλο στο ζευγάρι που θα κατορθώσει να αποκτήσει αγόρι, ενώ είναι τέτοια η επιθυμία για την απόκτηση αγοριών που έχει γίνει γνωστό, ότι το πρώτο που θα γεννηθεί μετά από τόσα χρόνια, το όνομα του θα δοθεί σε έναν από τους δρόμους του χωριού.

Στο μεταξύ, σε ένα χωριό στο οποίο δεν υπάρχει σχολείο, καφετέριες ή εστιατόρια, ο πυροσβεστικός σταθμός έχει γίνει το κέντρο της κοινωνικής ζωής των κατοίκων του. Κάποιοι επιστήμονες προσπαθώντας να λύσουν τον γρίφο, έφτασαν να ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες της περιοχής γεννούν αποκλειστικά επειδή δεν καταναλώνουν αρκετό ασβέστιο, όμως πρόκειται για μία εξήγηση πολύ επιφανειακή και ως επί το πλείστον γενικόλογη.

Την ίδια στιγμή, πολλά ζευγάρια απευθύνονται σε γυναικολόγους άλλων χωρών, προκειμένου να λάβουν συμβουλές για το πώς μπορούν να συλλάβουν αγόρι, χωρίς, όμως τη σκληρή παρέμβαση της επιστήμης στη ζωή τους.

Πηγή: newmoney

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Αγόρια  |  Χωριό  | 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X