ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης

«Αν είχα απέναντί μου τον Ηλία Μίχο θα τον σκότωνα»

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά την απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση. Η ίδια, μιλά μέσα από τη φυλακή και όπως λέει χαρακτηριστικά «αν είχα απέναντί μου τον Ηλία Μίχο θα τον σκότωνα και θα ήμουν δίκαια και όχι άδικα μέσα στη φυλακή».

«Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει» προσθέτει η 37χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί, επιμένει για την αθωότητά της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι μαστροπός.

Μιλώντας στο star και σε ερώτηση αν αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της μαστροπείας, λέει: «Εννοείται, εννοείται, έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την …. (σ.σ. λέει το όνομα της κόρης της), δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η …. να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;»

Αιχμές για την έρευνα της αστυνομίας – «Πώς δεν βρήκαν το κινητό και το tablet;»

Η μητέρα της 12χρονης αφήνει αιχμές και για την έρευνα που έκανε η αστυνομία στο μαγαζί του Μίχου. Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο Ηλίας Μίχος στο μαγαζί του.

«Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ένας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του Μίχου» λέει χαρακτηριστικά.

«Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό» καταλήγει η μητέρα της 12χρονης.

Πηγή: newsbeast.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X