ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος! Δασκάλα έβαλε ερωτική ταινία μεταξύ αγοριών σε μαθητές (vid)

Την έντονη αντίδραση των γονέων ενός δεκάχρονου αγοριού έχει προκαλέσει η απόφαση μιας δασκάλας δημοτικού σχολείου της Αθήνας

Την έντονη αντίδραση των γονέων ενός δεκάχρονου αγοριού έχει προκαλέσει η απόφαση μιας δασκάλας δημοτικού σχολείου της Αθήνας να προβάλει σε 10χρονους μαθητές ταινία ερωτικού περιεχομένου μεταξύ ανήλικων αγοριών.

Η ταινία ονομάζεται «Αγόρια στο ντους», προβλήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο σχολείο και οι γονείς έχουν κινηθεί νομικά στέλνοντας εξώδικο στον διευθυντή του σχολείου, ζητώντας να μάθουν εάν προβλέπεται η προβολή τέτοιων ταινιών σε 10χρονα παιδιά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Κατσιβάρδας μιλά στο iefimerida.gr και εξηγεί πώς οι γονείς ανακάλυψαν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όπως λέει: «Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος. Έκανε εμετό, δεν μπορούσε να φάει. Αυτό κίνησε την περιέργεια των γονέων του, που είναι εκπαιδευτικοί. Κατάφεραν να τους μιλήσει και τους είπε ότι την τελευταία ώρα του μαθήματος η δασκάλα προέβαλε μία ταινία με τίτλο "Τα αγόρια στο ντους", η οποία έδειχνε ομοφυλοφιλικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών, δηλαδή ήταν σε ένα καμπ όπου ο εκπαιδευτής έλεγε ότι τα παιδιά πρέπει να είναι σκληραγωγημένα και στη συνέχεια έδειχνε κάποιες σκηνές που τα παιδιά φιλιόντουσαν στο στόμα.

»Όταν ρωτήθηκε η δασκάλα από τους μαθητές ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της ταινίας, η δασκάλα απάντησε ότι ο εκπαιδευτής ήταν φασίστας. Αυτό ήταν το νόημα σύμφωνα με την ίδια. Μετά από αυτό το περιστατικό έγιναν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες μέσω εξωδίκου, το οποίο κοινοποιήθηκε στον διευθυντή του σχολείου, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διερευνηθεί ενδελεχώς πόσο είναι δεοντολογικό και παιδαγωγικό να προβληθεί μια τέτοια ταινία σε μαθητές δημοτικού, ηλικίας μόλις 10 ετών. Περιμένουμε τόσο εγώ όσο και οι γονείς απαντήσεις. Να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι ενδεδειγμένο το συγκεκριμένο υλικό για προβολή σε ανήλικα παιδιά και κατά πόσο είναι σύννομη η ενέργεια της εκπαιδευτικού. Στη συνέχεια οι γονείς θα κινηθούν αστικά με αγωγή αποζημίωσης κατά της δασκάλας για ηθική βλάβη στο παιδί τους».

Το τρέιλερ της ταινίας που προκάλεσε σάλο:

Μετά από έναν έντονο αγώνα προπόνησης με την ομάδα, οι δωδεκάχρονοι Βίγκο και Νοέλ επιστρέφουν στο σπίτι και τσεκάρουν ο ένας τα όρια και την αρρενωπότητα του άλλου. Το βίαιο σταμάτημα ενός αθώου παιχνιδιού φέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα τι επιτρέπεται και τι όχι σε μια ανδρική φιλία.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X