ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρόδος: Έτσι έχασαν την ζωή τους οι αδελφές στην πισίνα

Χωρίς επίβλεψη ναυαγοσώστη η πισίνα

Από τη Γαλλία ήταν οι δύο αδελφές, 17 και 19 ετών που πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, όπου έκαναν διακοπές μαζί με την τρίτη αδελφή τους. Σήμερα ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα για να δώσουν εξηγήσει για το συμβάν.

Οι δύο Γαλλίδες βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης. Μαζί με την άλλη τους αδελφή είχαν φτάσει στην Ιαλυσό πριν από λίγες μέρες για να περάσουν μέρος των διακοπών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μία πήγε να σώσει την άλλη με αποτέλεσμα να βρουν και οι δύο τραγικό θάνατο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Ροδιακής», αρχικά οι διασώστες του ΕΚΑΒ εντόπισαν μόνο τη μία κοπέλα, η οποία επέπλεε στην πισίνα και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όμως μετά από λίγο το νεαρό κορίτσι εξέπνευσε.

Η δεύτερη Γαλλίδα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε βυθιστεί στον πυθμένα της πισίνας και αρχικά δε φαινόταν. Όταν οι διασώστες επέστρεψαν για να την παραλάβουν ήταν πλέον πολύ αργά.

Όπως αποκαλύφθηκε, την ώρα του τραγικού δυστυχήματος, ο μοναδικός ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου είχε ολοκληρώσει το ωράριό του και είχε σχολάσει. Τόσο αυτός, όσο και ο διευθυντής του ξενοδοχείου οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Ρόδου, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Πηγή: star.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση