ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη

Διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του

24news team

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς νέες συνταρακτικές καταγγελίες και μαρτυρίες ανήλικων θυμάτων, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα, που ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Αλέξης Κούγιας, ζητά αναβολή στις ανακριτικές πράξεις που αφορούν σε κατ’ οίκον έρευνα, έρευνα της μοτοσικλέτας και έρευνα του αυτοκινήτου του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με τα Ελλαδικά Μέσα Εηνμερώσης, η έρευνα που διατάχθηκε ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του Star, η έρευνα που έγινε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μοτοσυκλέτα του ηθοποιού - σκηνοθέτη, διήρκεσε δύο ώρες με τους αστυνομικούς να επικεντρώνονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ενώ πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του σπιτιού.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, αντέδρασε στην έρευνα, καθώς όπως είπε, έλαβε τέσσερις κλήσεις στις οποίες του ζητούσαν να είναι παρών στο σπίτι, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει. 

Σύμφωνα πάντως με το Star δύο νέοι μάρτυρες, πάντως, ήδη προτίθενται να καταθέσουν στην 19η τακτική ανακρίτρια προκείμενου να πουν όσα βίωσαν. Τα αδικήματα, φέρονται να διαπράχθηκαν το 2015 σε βάρος δύο 17χρονων 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X