ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραφήνα: Πρώτες συλλήψεις για το φονικό στο μπαρ

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Την είδηση των συλλήψεων έκανε γνωστή μέσω του Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Οι συλλήψεις έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πρόκειται για έναν Ελληνα και έναν αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο λογαριασμό του στο twitter.

Οι δύο συλληφθέντες ήταν θαμώνες του μπαρ, στο οποίο δολοφόνησαν τον 42χρονο Δημήτρη στη Ραφήνα. Τον χτύπησαν με σιδερογροθιές στο κεφάλι και τον άφησαν νεκρό. Οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν άλλα δύο άτομα.

Πώς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο στη Ραφήνα
Η απίστευτη τραγωδία παίχτηκε σε δύο πράξεις ξεκινώντας μέσα στο κατάστημα, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, και καταλήγοντας σε μια ομαδική επίθεση εναντίον του 42χρονου σε ένα στενό πεζόδρομο στο πίσω μέρος του μπαρ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, ο 42χρονος διασκέδαζε στο μπαρ μαζί με μια φίλη του την οποία η παρέα των δραστών πείραξε όταν αυτός είχε πάει στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή η φίλη του αποχώρησε, όμως τον ενημέρωσε για την στάση των πέντε νεαρών. Ο 42χρονος ζήτησε τον λόγο και ακολούθησε λογομαχία μέσα στο κατάστημα. Λίγη ώρα αργότερα ένας από την παρέα των δραστών του ζήτησε να βγουν έξω για να «λυθεί η παρεξήγηση», όμως εκεί του επιτέθηκαν και οι πέντε χτυπώντας τον άγρια στο κεφάλι. Ο 42χρονος κατέρρευσε στο οδόστρωμα ενώ οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, και ο 42χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως την κρισιμότητα της κατάστασής του και τον διασωλήνωσαν. Δυστυχώς όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Στα χέρια των αστυνομικών, εκτός των καταθέσεων των αυτοπτών μαρτύρων, βρίσκεται και υλικό από βιντεοκάμερες καταστημάτων και οικιών, στις οποίες έχουν αποτυπωθεί και το επεισόδιο αλλά και οι κινήσεις των δραστών.

Ο 42χρονος κατοικούσε στον Μαραθώνα και ήταν τακτικός πελάτης του συγκεκριμένου καταστήματος. Εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία με θερμοκήπια στην περιοχή.

Πηγή: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X